Jenna ble kastet ut av treningsstudioet: "Brystene mine var for store"

21/11/2022 14:22

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Personalet mente brystene hennes var for store til den toppen hun hadde tatt på.

Jenna Vecchio føler seg diskriminert etter at ansatte på et treningsstudio ba henne om å sette på en annen topp fordi de mente det ikke var "passende".

Ifølge henne handlet det imidlertid mer om størrelsen på brystene enn om plagget, skriver The Mirror.

Hendelsen fant sted i et treningsstudio i den kanadiske byen Ontario. Jenna Vecchio snakker om hendelsen i et innlegg på Facebook.

Foto: Privat

– Jeg ble instruert av senterlederen om at tanktoppen min var upassende klær og provoserende for både ansatte og de andre medlemmene, forklarer hun.

– Jeg vil begynne med å si at toppen min ikke var annerledes enn mange andre dametopper i klubben, bortsett fra at bryststørrelsen min er mye større sammenlignet med bygningen min enn hos de andre kvinnene. Etter å ha spurt hver kvinne i sentrum om at jeg kunne finne på vei ut om klærne mine provoserte dem og de sa nei, var det klart at de eneste som ble provosert var de to kvinnelige ansatte som jobbet på senteret i dag, skriver hun.

Foto: Privat

Ifølge Jenna Vecchio påpekte hun for dem at toppen hennes ikke var annerledes enn alle de andre kvinnenes.

"De informerte meg om at det ikke betydde noe, for på grunn av bryststørrelsen min kunne jeg ikke bruke toppen. Jeg følte meg ydmyket og diskriminert på grunn av min karakter. Jeg ble utpekt, og det er urettferdig å si at jeg ikke kan bruke en topp, og at andre kvinner kan!", raser hun i innlegget.

Hun mener at hvis hun ikke får lov til å gå med en topp, bør ingen gjøre det.

"Hos Motavi Athletic streber vi daglig etter å skape en atmosfære der medlemmene føler seg velkomne, komfortable og sunne. Vi ber medlemmene respektere hverandre når de er på senteret, som inkluderer bruk av beskjedne sportsklær og passende sko, minimering av bruk av telefoner og rengjøring av fasiliteter," sa regional leder for treningskjeden, Sean Whittal, i en uttalelse, som fortsetter:

"Derfor, da noen av våre medlemmer på senteret klaget over Miss Vecchios klær fordi det fikk dem til å føle seg ukomfortable og ble sett på som i strid med klespolitikken vår. Våre ansatte vurderte situasjonen og snakket med henne. Vi hadde ingen intensjon om å ydmyke henne, men følte at vi måtte takle situasjonen. Vi undersøker fortsatt saken og vil gjerne sette oss ned og snakke med Miss Vecchio om saken."