Jens angrepet av gepard i Ree Park

18/05/2021 08:16

Emma Sletta

Utland
I Ree Park i Ebeltoft fikk en dyrepasser seg en stygg overraskelse da han kom inn i gepardburet. Han ble angrepet av en gepard som puttet tennene i ham.

Dyrepasseren var i ferd med å gjøre det han hadde gjort mange ganger før, men som du har sett mange ganger før, kan du aldri bite sikkert når det gjelder usikkerheten i fremtiden.

Han gikk inn i gepardburet i Ree Park i Ebeltoft, men denne gangen fikk han seg en stygg overraskelse.

Detskriver  Fagbladet3F.

" Det angriper meg og biter. Jeg skrek av smerte fordi det såret meg altfor mye. Uansett hva jeg gjorde, slapp det ikke taket, sier Dyrepasser Jens Jakob Uhrenholt, dyrepasseren som endte opp med å bli angrepet av den aggressive geparden.

Geparden angrep Jens Jakob Uhrenholt, som kan vise alle sår i armer, skulder og ben etter å ha blitt revet og bitt. Imidlertid var han ikke den eneste i buret, og han ble hjulpet av en kollega som var i buret med ham.

Kollegaen trakk Jens Jakob Uhrenholt ut av buret, og han ble derfor reddet før det hele kunne gå fryktelig galt.

En ambulanse ble raskt tilkalt for å ta ham til sykehuset, hvor han ble sydd sammen og satt på antibiotika.

Angrepet i Ree Park fant sted 23. april, men til tross for den svært voldelige opplevelsen har han blitt bedre og er derfor tilbake på jobb.

Direktør i Ree Park, Jesper Sagegaard, har knyttet noen ord til den skremmende opplevelsen som sier at det er en sann fluke at ting ikke gikk verre.

– Det kom som et lynnedslag fra en klar himmel, og ingenting som dette har skjedd i de atten årene vi har hatt geparder i Ree Park, sier han.

Jens Jakob Uhrenholts traumatiske erfaring har imidlertid fått Ree Park til å innse at du måtte endre prosedyren. De har derfor valgt at rovdyrene skal slippes inn i et annet rom før de flytter inn i buret.

– Jens Jakob vil aldri gå på en plante med geparder igjen, og ingen andre gjør det, sier Jesper Stagegaard.

Nyheten om at du ikke skal tilbake til gepardene er selvfølgelig noe som gleder Jens Jakob Uhrenholt, som synes det er veldig betryggende.

Til slutt sier han at han er like glad i omsorgen og forståelsen som møtte ham fra lederne, og derfor fikk han også lov til å ta all den tiden han trengte før han dukket opp på jobb.