Joe Biden slo en lang høylytt fis foran de royale

29/11/2021 07:56

Emma Sletta

Utland
Foto: Ho/Newspix International/Ritzau Scanpix
Foto: Ho/Newspix International/Ritzau Scanpix
President Joe Biden var tilsynelatende ikke sjenert over å gi slipp på gassen da han under en mottakelse på COP26 snakket med hertuginne Camilla Parker Bowles.

USAs president Joe Biden skal ha slått en ikke så diskret fis da han snakket med hertuginne Camilla Parker Bowles, som er gift med prins Charles. Dette skjedde da de to snakket i en mottakelse på COP26.

Selv om man sannsynligvis ville prøve å ignorere en fis i et slikt tilfelle, var det visstnok umulig for henne å ignorere det, fortalte en kilde til Daily Mail.

– Camilla har ikke klart å slutte å snakke om det, sier kilden til Daily Mail.

Angivelig er det en veldig spesiell grunn til at hun verken kunne ignorere det eller ha vært i stand til å slutte å snakke om det etterpå.

«Det var langt og høyt», la kilden til da han snakket med britiske medier.

Mottakelsen, hvor Camilla Parker Bowles og president Joe Biden snakket med hverandre, ble holdt på Kelvingrove Art Gallery and Museum.

Mottakelsen ble holdt i forbindelse med COP26 klimatoppmøtet, FNs årlige klimatoppmøte. I år gikk det fra 1 november til 12 november i Glasgow.

Foto: Shutterstock.com

Her klarte USAs president å gjøre seg kjent på flere måter. Han begrenset seg ikke til å øke bevisstheten om seg selv ved å gi slipp på en gass nær den britiske hertuginnen.

Faktisk så det også ut til at USAs president bestemte seg for å ta en liten lur midt på klimatoppmøtet. Faktisk endte han opp med å måtte vekkes av et av hans folk.

Tilsynelatende skulle han ha sittet med øynene lukket i ikke mindre enn 22 sekunder før en av hans folk bestemte seg for å vekke ham.

Joe Biden er USAs eldste president. Han fyller 79 år neste måned.