John fikk 51 bøter på en dag: "Det er latterlig"

23/03/2022 10:57

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En misforståelse førte til mange bøter.

Bøter er aldri en kul overraskelse å få.

Tenk deg å få 51 bøter på bare en dag. Likevel er det det 54 år gamle John Barrett fra Chiswick, vest i London, har opplevd.

Det skjedde fordi bøtene var sendt til feil adresse.

Bøtene ble pådratt hver gang han kjørte opp veien til treningsstudioet over en periode på fem måneder.

John fikk sju bøter for turen i fjor og tok derfor kontakt for å forklare at han hadde tillatelse.

Etter det skal han ha ikke hørt noe.

Etter å ha utfordret de siste bøtene, oppdaget han at Hounslow Council krevde at lisensinnehavere sendte et brev der han ba om et spesifikt unntak for å bli registrert på systemet deres.

" Kostnaden for skattebetaleren må ha vært enorm - hver bot har tre skjermbilder av bilen min. Tiden det tar dem å skrive ut disse skjermbildene og legge brevet i konvolutten, vil koste en formue. Alt de trengte å gjøre var å legge registreringen min på datamaskinen deres, og så ville de se at jeg hadde tillatelse. Det har tatt så mye av tiden min, sier John til Metro.

Bøtene har siden blitt kansellert, men John krever at kommunen reviderer systemet sitt for å skåne andre lavere inntektsdrivere som ikke nødvendigvis vil kunne bekjempe lignende feil.

Hounslow Council anklaget selskapet som leier bilen til John for å feilaktig gi en adresse nedover veien, men innrømmet også at de fortsatte å sende flere brev til en nabo i stedet for å svare på Johns e-poster om tillatelsen.