Johns elskede kone døde av kreft: En uke senere oppdaget han et bilde han aldri skulle ha sett

07/08/2020 13:06

Emma Sletta

Utland
Mens han gikk i gjennom sin døde kones telefon, la han plutselig merke til et helt spesielt bilde.

En uke etter hans kones død bestemte den amerikanske mannen John Polo seg for å se gjennom bildene på telefonen hennes.

Men da han satt og så gjennom bildene, ble han plutselig dypt berørt av et bilde av sin avdøde kone Michelle i brudekjolen, som han aldri fikk sett henne i.

Jeg følte meg stolt. Det var en blanding av ødeleggelse og stolthet, forklarer John Polo om sin reaksjon da han oppdaget bildet, skriver Telegraph.  

Michelle døde av en sjelden kreft kort tid før det planlagte bryllupet.

John Polo har siden satt opp en Facebook-gruppe som hyller hans avdøde kone. I et hjerteskjærende innlegg beskriver han tiden opp til sin kones død.

- Vi giftet oss på rådhuset noen dager før hennes første operasjonen var planlagt. Vi løp dit for å gifte oss fordi vi ikke visste om hun ville overleve neste operasjon, forklarer John i innlegget.

Dessverre tapte Michelle kampen mot kreft før det virkelige bryllupet skulle holdes.

John og Michelle møttes tilbake på high school, hvor de ble kjærester. De gik hver til sitt etter high school, men deres veier krysset hverandre igjen åtte år senere, før Michelle ble syk.

 

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.