Kassedamen legger merke til eldre kvinnes merkelige kjøp: Innser at hun er ved å bli svindlet

04/02/2022 10:07

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Sekretæren så at den eldre kvinnen var veldig nervøs. Hun ønsket å kjøpe gavekort for en enorm sum penger. Nå kaller politiet kassedamen en heltinne.

Dessverre blir svindlere mer og mer oppfinnsomme, og det er ikke sjelden at oppfinnsomhet er til fordel for pensjonister.

Heldigvis kan en kvinne takke Shelly Yost for ikke å miste en stor sum penger. Den årvåkne kassedamen forhindret at en økonomisk katastrofe skjedde, melder WTOL.

Den eldre kvinnen kom inn i butikken i Ohio. Hun ba om å kjøpe $ 2,000 - tilsvarende omtrent 13,000 - gavekort til musikktjenesten iTunes. Kvinnen virket ekstremt nervøs.

Shelly Yost merket at noe var galt. Hun spurte den gamle damen hva hun trengte gavekortet på så mye penger til.

Kvinnen sa hun hadde fått en telefon fra barnebarnet. Hun hadde fortalt henne at hun satt i varetekt med brukket nese og trengte gavekort til politiet slik at hun kunne komme seg ut av fengsel på kausjon.

Den eldre kvinnen var selvfølgelig villig til å hjelpe barnebarnet. Men det var ikke hennes virkelige barnebarn hun hadde snakket med i det hele tatt.

Shelly Yost fortalte kvinnen at hun lovet henne at barnebarnet hennes hadde det bra og at hun var ved å bli svindlet. Kvinnen nektet å tro på det.

Jeg spurte henne om hun ikke ville vente og la meg ringe Sylvania-politi så de kunne fortelle henne at de aldri ville godta gavekort som betaling for noen som var i fengsel. Jeg ville ikke at hun skulle dra noe annet sted for å kjøpe dem, sier kassedamen.

Politiet kom og snakket med kvinnen, som roet seg ned.

Betjenten tok også tak i familien hennes slik at den eldre damen kunne være trygg på at barnebarnet hadde det bra.