Kim Kardashian rammet av shitstorm: For mye Photoshop

06/12/2021 13:00

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Superstjernen har kommet inn i en shitstorm etter et innlegg på Instagram.

Kim Karsashian er ikke blek for litt bilderedigering nå og da, men nå har fansen anklaget henne for å fjerne armhulene i de siste bildene.

Kim sendte sine følgere i sinne da hun lastet opp en serie sizzling bilder der hun sjokkerer iført en svart paljett Balenciaga kjole over et par leggings.

Det var imidlertid Kims armhuler som så ut til å trekke fokuset.

Når Kim løfter hendene over hodet mens hun sitter ettertenksomt ved siden av et vindu, ser armhulene hennes ut til å være uvanlig glatte.

Selvfølgelig hoppet hennes eagle-eyed fans rett inn i kommentarfeltet på Instagram, med en person som blant annet spurte:"Hvilke armhuler?"

En annen bruker skrev:

"Merkelig utseende," mens en tredje kalte alle Kardashian-Jenners, sier «De er alltid rotete rundt med skygger / høydepunkter i huden, så det hele er en intetsigende flat bisarre farge.

Dette er bilde som fansen reagerer på. Foto: Instagram

Noen fans påpekte imidlertid at det ser ut til at Kim bare har fire tær på den foten - og har hevdet at det ser ut til å være en redigeringsfeil. En skrev: "Bare 4 toes?" og en annen la til: "Hun har 4 toes??"

Kim Kardashian har i mange år slått seg sammen med rapstjernen Kanye West, som nå kaller Ye.

Kim søkte imidlertid om skilsmisse fra rapperen tilbake i februar i år.

Kim ryktes nå å være sammen med komiker Pete Davidson, som hun møtte på Saturday Night Live da hun debuterte som programleder.

De to stjernene har ennå ikke bekreftet sin nevnte romantiske affære, men har blitt sett på flere datoer og til og med sett holde hender under en tur for noen uker siden.