Kjent skuespiller pågrepet for fyllekjøring på nyttårsaften: Stakk fra ulykke

05/01/2022 08:40

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den Kjente skuespilleren måtte «hoppe» inn i det nye året fra en fengselscelle da han ble arrestert på nyttårsaften for fyllekjøring.

David Koechner (59) er en amerikansk skuespiller fra Missouri som er mest kjent for sin rolle i Anchorman-filmene og TV-serien The Office.

Unilad skriver at han ble arrestert på nyttårsaften da han flyktet fra en ulykke mens han kjørte, selv om han var beruset.

Politiet i Simi Valley, California, mottok nyttårsaften rapporter om en bil som kjørte "uberegnelig". Da en patrulje kom frem og stoppet bilen, oppdaget de at det var den populære skuespilleren som satt bak rattet, og han virket ikke edru.

Offiserer utførte en 'edruelighetstest' på ham, som han ikke klarte å bestå, og Koechner ble arrestert og kastet i forvaring i Ventura County Fengsel rundt 5 p.m. 31. desember, og han ble løslatt igjen rundt 5 om morgenen.m.

Ifølge TMZ ble Koechner annmeldt fordi han angivelig traff et stoppskilt med bilen sin uten å stoppe. Politiet sa også at han punkterte to dekk før han ble stoppet. I forbindelse med pågripelsen ble derfor bilen hans beslaglagt og fjernet.

Foto: Shutterstock.com

Om morgenen 1. januar ble Koechner fotografert på en bensinstasjon som fylte opp bilen iført samme vest som han hadde på seg på et bilde tatt av politiet i forbindelse med pågripelsen.

Bilen ble også tydelig skadet i form av synlige bulker og riper, og selv noen deler manglet. Det er imidlertid ikke kjent om skadene var forårsaket av en kollisjon med stoppskiltet.

Selv om skuespilleren er mest kjent for å spille roller som fester og drikker litt for mye, er han ikke tidligere kjent for å kjøre full, og han har aldri faktisk blitt dømt for noe før.

I tillegg til skuespill er Koechner også komiker, og hans nye stand-up show er satt til å begynne denne uken.

Han har ikke kommentert saken. Hans rettsdato er satt til 30. mars i år, der vil han bli siktet for fyllekjøring i Ventura tingrett.

 

 

 

 

 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.