Kjent 'voksen skuespillers' hjerne og ryggrad har blitt skadet av arbeid

23/02/2022 08:32

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den amerikanske skuespilleren Adriana Chechik åpner opp om skader på hjernen og ryggraden etter å ha skutt flere voldsomme scener.

Adriana Chechik er kjent for å presse grensene for hva som er mulig i voksenfilmindustrien. Hun har spilt i en rekke filmer og har nå også opprettet en OnlyFans-profil der betalende brukere kan kjøpe private klipp og bilder.

Hun snakket nylig i podcasten "The Plug Podcast" om skaden hun har lidd under arbeidet sitt. Her snakker hun med kollegene Adam22 og Lena The Plug.

Ifølge Daily Star sier hun: "Jeg har en skikkelig ødelagt nakke nå, jeg har en nerve fast og min C6 og C7 (deler av ryggraden) sitter feil."

Hun fortsetter: "I tillegg har hjernestammen min faktisk beveget seg litt."

Chechik sa at legen hennes, ikke overraskende, var bekymret da hun snakket om sine fremtidige planer. Han ba henne vente et år til kroppen hennes hadde grodd, noe skuespilleren nektet. Hun sammenligner livsstilen sin med profesjonelle idrettsutøvere.

"Jeg føler at det er som mer sexy bryting."

I stedet for å ta en pause og la kroppen helbrede, planlegger skuespilleren å filme en film helt uten å redigere klipp. En film som vil inneholde flere scener og bli laget i samarbeid med flere andre skuespillere.

Adriana Chechik er en 30 år gammel amerikansk porno skuespillerinne som ble født i Downingtown, Pennsylvania. Hun startet i bransjen i 2013 og har siden klart å bli en av de mest populære skuespillerne i verden.

 

 

Læs også:

Hva er din favoritt sovestilling? Her er den overraskende betydningen for din personlighet Har du en spesiell sovestilling du foretrekker? I så fall kan det faktisk fortelle mye om din personlighet.
Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.