Kjøpte "magisk lampe": Det kom han til å angre på

05/11/2020 10:38

Emma

Utland
Han ble lovet sundhett, rikdom og lykke, men det skjedde ikke.

To menn i India er arrestert, skriver Ladbible. De skal ha lurt en lege til å kjøpe 'Aladdins lampe' for ikke mindre enn £ 70.000. Dette tilsvarer ca 750.000 norske kroner.

Doktor Laeek Khan gikk til politiet i den indiske delstaten Utter Pradesh etter feil kjøpet. Han forklarte at han hadde blitt lovet at det var en magisk lampe, men han innså raskt at den ikke hadde noen spesielle evner.

De to arresterte mennene klarte å overbevise legen om at en ånd kom ut av lampen, og trikset hoppet legen på.

Politisjef Amit Rai sa at mennene ble arrestert på torsdag og er nå i varetekt. I tillegg var en av mennenes koner også involvert i svindelen, men hun er på rømmen.

 

Hevdet å være leder av en kult

Laeek Khan har forklart politiet hvordan en av mennene hevdet å være leder av en kult. Ifølge Laeek Khan hadde mannen en ånd som kom ut av lampen. Da Khan spurte om han kunne røre "ånden" eller bringe lampen hjem, ble han fortalt at den ikke kunne vurderes. Til slutt ble imidlertid lampen solgt til ham med løfter om helse, rikdom og lykke.

Men Khan fant senere ut at det ikke hadde vært noen ånd i det hele tatt. Faktisk var det bare en av svindlerne som hadde kledd seg ut. Det var ikke første gang de to mennene tjente penger på å jukse folk.

"Mennene har også bedratt andre familier ved hjelp av samme metode" forklarer Amit Rai om de to mennene som for tiden er i varetekt i den bisarre saken.

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.