Kjørt uten førerkort i over 70 år: Nå er han tatt

28/01/2022 09:56

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Etter flere tiår er det nå over.

En mann i 80-årene som hadde kjørt uten førerkort og forsikring siden han var barn, har endelig blitt tatt av politiet.

Mannen kjørte en blå Mini Cooper, og det har gått bra en god stund.

Men han ble til slutt tatt nær en Tesco Extra onsdag kveld da en politipatrulje ute i Nottingham stoppet ham i hans blå Mini One.

Han fortalte offiserer at han ble født i 1938 og innrømmet å ha kjørt uten de nødvendige dokumentene siden han var tolv - men heldigvis for ham hadde han aldri blitt stoppet før.

I et innlegg på Facebook, ifølge Metro,  sa politiet:

«Vi kan ikke helt tro hva som skjedde... da sjåføren, som ble født i 1938, sa at han hadde kjørt uten førerkort og uten forsikring siden han var 12 (ja TOLV) år gammel ... og på en eller annen måte hadde det aldri blitt stoppet av politiet.»

Til tross for mangel på førerkort, har mannen enten vært en dyktig bilist eller veldig heldig i løpet av de 70 årene han har kjørt på veiene.

Det har aldri vært en kollisjon med andre biler.

«Heldigvis hadde han aldri hatt en ulykke, forårsaket noen skade og aldri forårsaket noen å tape økonomisk ved å skade dem mens de ikke var forsikret. På grunn av det økte antallet ANPR-kameraer i Nottingham, selv på de små turene, vil du sannsynligvis treffe et kamera, så sørg for at dokumentene dine er i orden ... For det vil ta deg igjen... en vakker dag.»