Klara fikk plutselig vondt i magen den på nye jobben hennes - noen timer senere hadde livet hennes forandret seg for alltid

20/07/2021 09:08

Emma

Utland
Den 22 år gamle Klara hadde en travel dag i sin nye jobb da hun begynte å oppleve alvorlige magesmerter. Etter et to timer langt møte måtte hun dra hjem. Her innså hun at hun hadde slått seg selv ut av leiligheten sin, og så plutselig løsnet den.

Klara Dollan, 22, var spent da hun tok toget til sin nye jobb fra sitt hjem i nordvest-London.

Hun var klar til å begynne sitt nye liv som salgssjef, men plutselig måtte hun tilpasse seg en helt annen rolle. Det skriver Daily Mail.

22-åringen møttes på jobben og fikk sakte mer og mer magesmerter. Etter et to timer langt møte var smerten så uutholdelig at hun måtte dra hjem.

Da hun sto i trappen i leiligheten sin, innså hun at hun hadde slått seg selv ut om morgenen. Det var derfor hun ringte en låsesmed, som ikke kunne komme før to timer senere. I mellomtiden ble smerten i magen sterkere og sterkere.

Hun hadde tatt pillen hver dag og hoppet over mensen i månedsvis. Derfor antok hun at smerten skyldtes at hun nå hadde mensen på vei uansett. Smerten tok seg opp. Klara Dollan gikk frem og tilbake på trappeoppgangen for å prøve å berolige dem.

"Av og til kom det vondt der jeg måtte holde fast i rekkverket. Smerten stoppet da, men jeg orket ikke å stå stille. Jeg fortsatte å gå rundt, opp og ned trappen til bygningen, forteller hun til media.

Låsesmeden kom. Klara Dollan ble sluppet inn i leiligheten hun deler med sin mor. I den neste halvtimen gikk hun frem og tilbake mellom rommet og badet. Moren var på jobb. Men naboen hørte henne skrike, og 22-åringen klarte å åpne døren for naboen som ringte etter ambulanse.

– Jeg hadde en ekstrem trang til å presse. Så kom hodet ditt ut. Naboen min sto i gangen og jeg skrek: "Det er en baby, herregud! Det er en baby!» minnes 22-åringen.

Minutter senere holdt hun sin datter, som hun ikke hadde den svakeste ideen kom noen timer tidligere.

Ambulansen tok mor og datter til sykehus for å sjekke begges helse. Herfra måtte den nye moren ringe til den nå svært overrasket bestemoren.

Hun sa: "Hvordan er det mulig? Jeg så deg i morges, og du var ikke gravid, sier Klara Dollan om samtalen til moren.

Og det er et godt spørsmål. Klara Dollan hadde slått opp med kjæresten på to og et halvt år fem måneder før hun fødte. Hun hadde fått litt tid - tilsvarende en størrelse - men hadde trodd at det sannsynligvis skyldtes komfortspising på toppen av bruddet.

På dette bilde er Klara 7 måneder på vei, uten at hun selv vet det

Hun hadde lagt på seg en slik vekt litt over stedet, men i ettertid husker hun kort og lurte på hvorfor magen hennes var litt hard i den øvre delen.

– Jeg spurte jordmor hvordan det var mulig. Hun sa det hadde skjedd med mange kvinner før, men for det meste de som er overvektige. Legen min sa at jeg ikke var den første av den typen svangerskap han hadde sett, sier den nye moren.

Hun mistenker at hun ble gravid på en ferie hvor hun var på antibiotika og kastet opp flere ganger - og derfor kan pillen ikke ha fungert som tiltenkt.