Knivstukket 87 år gammel mann død: Hadde blitt løslatt fem dager tidligere

13/05/2024 11:00

Mikkel Sletta

Utland
Foto: Metropolitan Police
Foto: Metropolitan Police
Nå er han død.

16. august 2022 kom 87 år gamle Thomas O'Halloran rullende på scooteren sin vest i London.

Ut av det blå ble han plutselig angrepet med kniv og stukket flere ganger før den ukjente gjerningsmannen stakk av.

Thomas O'Halloran kunne rulle videre og tilkalle hjelp, men døde kort tid etterpå.

Det viste seg å være den 45 år gamle Lee Byer, som sto bak det umotiverte drapet, og den siste uken har det kommet flere skremmende detaljer om den nå drapsdømte.

Det skriver The Guardian .

Det viser seg at Lee Byer hadde blitt løslatt fem dager før drapet etter 12 års fengsel.

I tillegg konkluderte en senere psykisk helserapport også med at Lee Byer var psykotisk da han drepte Thomas O'Halloran.

I den forbindelse kom det frem at Lee Byer etter drapet hadde skrevet notater om en form for 'hunger games', hvor han måtte kjempe for døden sammen med mange andre.

I tillegg skal det allerede ha vært diskusjoner om Lee Byers mentale helse tilbake i 2020 da han hørte stemmer og prøvde å ta sitt eget liv.

Det er imidlertid ikke klart hvorfor den 45 år gamle mannen endte opp med å bli løslatt to år senere.

Nå er han imidlertid dømt til forvaring.

I den forbindelse kom Thomas O'Hallorans barnebarn, Dennis Lintern, med en kommentar der han fordømte Lee Byers forbrytelse.

"Det er en fryktelig og feig handling. Min bestefar var en mild og kjærlig mann som brukte livet på å jobbe og hjelpe alle han kunne", sier barnebarnet.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.