Korona dødsfall: Mor måtte si farvel til sine barn via videosamtale

21/03/2021 13:06

Emma

Utland
64 år gamle Susan hadde tatt forholdsregler for å unngå infeksjon med koronavirus. Dessverre unngikk hun ikke viruset, som til slutt drepte henne.

En "fantastisk og sterk" mor måtte si farvel til sine tre barn i en hjerteskjærende videosamtale kort tid før hun døde av koronavirus. Det er det britiske media daily mirrorskriver.

Susan Allsop hadde ellers tatt sine forholdsregler for å holde seg trygg under pandemien, men dessverre var det ikke. Hun ble smittet med koronavirus og deretter innlagt på sykehus, hvor tilstanden hennes forverret seg til det punktet hvor hun ikke lenger kunne spise eller drikke.

Etter å ha snakket med sine tre barn via en videosamtale, ble Craig, Kerry og Lee, 64 år gamle Susan, som bodde i Fiskerton, Sheffield, plassert i koma. Hun døde 5.

"Dessverre, i dag måtte vi si farvel til vår vakre mor. Den nærmeste familien har forberedt seg på dette over natten, så vi hadde tid til å sørge privat," sa datteren Kerry til Yorkshire Live.

"I morges fikk vi en telefon om at hennes tre barn skulle dukke opp på sykehuset. Dessverre var lungene hennes for skadet og kroppen hennes ga opp."

"Vi tilbrakte noen timer med henne og fortalte henne hvor fantastisk og sterk hun er. Hvor mye hun er elsket av hele sin familie og venner. Hun så komfortabel og vakker ut. Full av farger, og akkurat som hun sov hjemme."

"Vi må fokusere på de 64 fantastiske årene mamma hadde og alle de lykkelige øyeblikkene vi alle delte med henne. Hold familien nær og setter pris på hvert øyeblikk."

Den hengivne moren hadde vært "forsiktig" gjennom den lange pandemien, noe som gjorde det vanskeligere for de sønderknuste barna å forstå hvordan viruset kunne påvirke henne på en så grusom måte.

Susan opplevde først pusteproblemer og utviklet hodepine, men da hun ikke lenger kunne spise eller drikke, ble Craig rådet til å ta henne med til Northern General Hospital.

"Min mor var så forsiktig gjennom hele pandemien hvorfor det er så trist for henne å få viruset på dette punktet i pandemien," sa 35 år gamle Craig.

"Jeg tror mange av våre venner og familie ikke hadde kjent noen som hadde blitt alvorlig syk av koronavirus før nå, så det har virkelig brakt det hjem for alle."

"Da vi sa farvel, prøvde vi alle å holde oss positive og fortalte henne at det er det kroppen hennes trenger og hvor mye vi elsker henne, men vi var alle knust."