Kristen deler briljant "triks": Sånn sovner du lett på et fly

26/10/2021 08:17

Emma Sletta

Utland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinne blir hyllet for sitt geniale triks, noe som skal gjøre det lettere å sovne på et fly.

Som du vet, kan det være utfordrende å fly med skrikende barn som til og med kan sparke i setet ditt, noe som for mange betyr at det kan være vanskelig å sovne.

Det kan være vanskelig å få litt sårt tiltrengt hvile, men en bruker på TikTok har delt et livshack med sine følgere, som hun er overbevist om er hennes beste idé til dags dato.

Kristen, bedre kjent som @hellokristen, sier hun hadde en åpenbaring under sin siste flytur som førte til at hun fant ut hvordan hun kunne få litt søvn mens hun fløy.

Hvis du, i likhet med Kristen, har prøvd å bruke flere forskjellige nakkeputer, men alltid ender opp med å føle at de ikke gjorde jobben godt nok, kan du kanskje dra nytte av Kristens triks.

I stedet begynte Kristen å lete etter ting som ikke nødvendigvis var laget for flyreiser, for å støtte nakken og føle seg komfortabel nok til å sovne.

Hun sier at på Walmart snublet hun over en "skumhalskrage" som hun viser frem i videoen, som hun sier at hvis hun reiser i mer enn åtte timer, spiller ikke utseendet hennes noen rolle, da det handler om komfort.

Innlegget har mottatt mer enn 14,000 likes og flere kommentarer:

«Det er den beste ideen noensinne», skrev en bruker for videoen.

– Jeg reiser ofte, og dette er en god idé. Det er den typen ting jeg leter etter når det gjelder komfort, legger en annen til.

"Det her er genialt," kommer det fra en tredje.

 

 

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.