Kristina har fått 20 babyer på ett år: Planlegger å ha 100 totalt

25/01/2022 12:29

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
For bare litt over et år siden var Kristina mor til ett barn, men nå har hun 20 babyer, som alle er hennes biologiske barn.

23 år gamle Kristina Ozturk, som bor i byen Batumi i Adjarien-provinsen i det østeuropeiske landet Georgia, har flere barn enn de fleste, og hun planlegger til og med å ha langt mer.

Den georgiske kvinnen og hennes mann, 57 år gamle Galip, har brukt rundt 1,2 millioner på surrogatmødre, som har hjulpet paret med å føde 20 babyer på 1 år og to måneder. Det skriver The Sun.

I tillegg til pengene paret har brukt på å bringe barna til verden, bruker de nå også rundt 630.000 kroner i året på å betale for 16 barnepiker, som alle bor i parets hjem og hjelper til med å ta vare på og oppdra de mange barna. En utgift som kan betales fordi Galip er en vellykket forretningsmann og multimillionær.

Selv om det høres sprøtt ut å ha 21 barn (siden de allerede hadde en), utelukker den nye moren ikke å ha mer, og hun har tidligere uttalt at hun ønsker å ha 100 barn.

Kristina, som opprinnelig er fra Russland, hadde allerede Victoria, som nå er seks år da hun møtte Galip i Batumi på sin første utenlandsreise noensinne.

Hun ble forelsket og valgte å bo hos den georgiske rike mannen, og den unge kvinnen og den erfarne forretningsmannen har siden hatt 20 barn "sammen" ved hjelp av surrogat, som er en form for graviditet der morens egg befruktes med farens sæd i en annen kvinnes kropp, som deretter bærer og føder barnet.

Den første av de 20 barna, en liten gutt som heter Mustafa, ble til i mars i fjor, og siden da har bare antall barn i den store familien utviklet seg.

Kristina sa til det britiske magasinet Fabulous: «Jeg har drømt om dette siden barndommen. Mannen min drømte også om å ha en stor og lykkelig familie. Så etter at vi møttes, begynte vi å gjøre drømmen vår til virkelighet.

Hun fortsatte: "Surrogatklinikken vår er overrasket, men spent på å hjelpe oss med drømmen vår [...]. Jeg vet ikke om vi kommer til å bli den største familien i verden, men vi planlegger definitivt å være den lykkeligste familien i verden.

Privatfoto

Kristina har også forklart at hun ikke vil utelukke å bli gravid naturlig igjen, men at hun ikke vil få flere barn akkurat nå, da hun ønsker å tilbringe tid med babyene. " Jeg er med barna hele tiden og gjør alt som vanlige mødre vanligvis gjør. Den eneste forskjellen er mengden barn, sier hun.

Hun forklarer også at det er vanskelig å få 21 barn - selv om du får hjelp av barnepiker - og at hun ikke synes det er lurt å være gravid mens man passer på så mange barn.

Samtidig kan hun fortelle at det ikke er helt billig å ha en familie på størrelse med deres. Familien bor i et stort tre-etasjes hus, hvor totalt 21 barn i alderen 4 måneder til seks år bor, to voksne i form av Kristina og Galip og 16 barnepiker.

De 16 barnepikene kostet rundt 630.000 kroner i året i lønn. Samtidig har paret betalt rundt 1,2 millioner til surrogatmødre, og de bruker nesten 40,000 i uken på nødvendigheter for babyene, for eksempel 53 pakker med spedbarnsformel og 20 store pakker bleier.