Kunden skjeller ut servitrisen hver dag - da han dør 7 år senere, avsløres det utrolige

03/12/2016 11:30

Anniken Hauge

Utland
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Vennlighet lønner seg alltid.

En servitrise i byen Brownsville i Texas i USA lever efter prinsippet om å være mot andre som man vil at andre skal være mot deg. Og vennligheten hennes ble også sjenerøst belønnet.

Melina Salazar har en høy stjerne blant stamgjestene på Luby’s restaurant. Hun møter alle med et smil, og gir alltid et vennlig ord på veien. Selv om ikke alle gjestene gjengjelder vennligheten hennes. Men denne historien beviser at selv sure grinebitere setter pris på et vennlig smil og noen hyggelige ord. Det skriver Newsner.

De siste syv årene har restauranten hatt en spesiell stamgjest. Den 89-årige krigsveteranen Walter ”Buck” Swords spiste Luby's hver dag, men han var ikke alltid en like populær skikkelse blant gjestene og de ansatte. Han var alltid sur og tverr, klaget over maten og betjeningen og kom med sinte og upassende kommentarer. Ingen i restauranten likte ham. Bortsett fra Melina Salazar.

Hun holdt ut hans evinnelige klaging, sure oppstlt og upassende kommentarer med et smil. Hun tøyset med ham og hadde alltid en lun kommentar til den gamle grinebiteren. Mønsteret gjentok seg hver dag, og ettersom årene gikk, ble det nesten rutine. Walter Swords klaget, og Melina Salazar smilte tilbake.

 

Foto: Walter Sword var en grinebiter med hjerte av gull. Facebook

 

Inntil en dag da den gamle mannen ikke dukket opp på restauranten. Melina Salazar ble bekymret og fryketet det verste. Og hun fikk bekreftet denne frykten, da hun leste dødsannonsene og til sin store sorg oppdaget Walter Swords' navn.

Dagen etter dukket så opp en advokat i restauranten hvor Melinda Salazar jobber. Han fortalte at han ønsket å snakke med henne om den avdøde stamgjesten. Det viste deg at Walter Swords hadde en myk side, og at han i flere år hadde snakket varmt om den søte go vennlige servitrisen. 

Advokaten fortalte at den gamle mannen alltid så frem til å besøke restauranten, og at han satt stor pris på Melinda Salazars vennlighet, at han etterlot en stor del av arven sin til henne. Som en siste takk for alle de vennlige ordene og varme smil,  testamenterte han 50 000 dollar (tilsvarende ca. 4300 000 norske kroner) til den søte servitrisen.

Melinda Salazar ble forståelig nok veldig beveget over Walter Swords overraskende gavmildhet. Se den rørende historien i videoen nedenfor: