Kvinne (41) hadde magesmerter i seks år - så fant legene noe høyst merkverdig i tynntarmen hennes

03/01/2018

Anniken Hauge

Utland
I seks år slet en kvinne med store magesmerter, men så fant lengene den merkelige årsaken til smerten.

I seks år trodde den britiske 41-åringen at hun led av en alvorlig tarmsykdom – årsaken til kvinnens smerter skyldtes noe helt annet. 

Det skriver Independent

Den 41-årige kvinnen hadde ofte intense magesmerter, og slet samtidig med oppblåst mage som kunne vare i flere dager. På bakgrunn av dette hadde legene gitt henne diagnosen kronisk tarmlidelse.

Det skulle gå seks år før legene fant ut hva kvinnens magesmerter egentlgi skyldtes.

Etter en operasjon på Wexham Park Hospital nær London, viste det seg at kvinnen hadde flere Heinz-emballasjer i tarmen.

Mer spesifikt fant kirurgen plastemballasje fra den kjente ketchup-produsenten i kvinnes tynntarm, hvilket hadde skapt en kraftig betennelse i tarmen og derfor gitt kvinnen store magesmerter.

Da kirurgen fjernet plastemballasjen, forsvant også stort sett alle kvinnens symptomer.

Kvinnen hadde ingen anelse om hvor Heinz-emballasjene kom fra, og legene hadde heller ikke opplevd før at plastemballasje hadde vært skyld i magesmerter. 

- Det er viktig å vurdere alternative kirurgiske behandlinger hos pasienter med kronisk tarmbetennelse, skriver sykehuset i en rapport på bakgrunn av kvinnens behandling.

8 tegn på han tar parforholdet deres seriøst

 

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.