Kvinne avslører en bisarr forespørsel fra en fyr før deres første date

27/03/2024 18:00

Sofie

Utland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En 28 år gammel kvinne har avslørt at hun fikk en bisarr forespørsel fra en fyr som ville ha henne på date.

En kvinne har avslørt at hun fikk en merkelig forespørsel fra en fyr som ville ha henne med på date. I en video på TikTok sier hun at hun møtte fyren på Hinge og at hun ble "forferdet" over forespørselen hans.

Den 28 år gamle kvinnen heter Cindy og er ganske populær på TikTok, hvor hun har over 56 000 følgere. I en video på sosiale medier forteller hun at hun fikk et varsel om at en fyr hadde kommentert profilbildet hennes.

Hun håpet naturligvis at det var et kompliment, men det viste seg å være noe helt annet. En mann hadde skrevet og spurt om hun ville bli med ham på fest slik at han kunne imponere vennene sine.

«Vennen min er her fra Perth og han har en fest, og jeg trenger en date,» sier Cindy i meldingen fra den ukjente fyren.

28-åringen, som opprinnelig er fra Canada, men nå bor i Sydney, ble forvirret av forespørselen. I videoen forteller hun seerne at det «definitivt var den mest bisarre forespørselen jeg har fått på Hinge om en første date».

"Han skrev: 'Du ser ut som en god date'. Unnskyld meg? Ber du meg seriøst ut på en første date slik at du kan se bra ut foran vennene dine fordi jeg ser bra ut? Og du vil vise alle vennene dine at jenta du er sammen med er av god kvalitet?" sier hun.

Det har gått seks måneder siden hun mottok meldingen, og hun sier at hun fortsatt er rystet over den. Hun spurte til og med seerne om ridderligheten var død eller om menn virkelig synes det er passende. Hun sier også at det fikk henne til å ta en pause fra datingapper.

I kommentarsporet er det også tydelig å se at seerne også ble sjokkert over forespørselen hans. Noen har imidlertid kommet med kreative svar som hun kunne gitt ham.

"Jeg ville ha fortalt ham at timeprisen min er $450. Reglene mine er som følger: ingen øyekontakt, ingen berøring, ingen snakk," skrev en bruker.

"Dette er grunnen til at jeg hater apper. Jeg har ingen tålmodighet til ting som dette," skrev en annen, mens en tredje kommenterte: "Menn er dumme og ingenting annet."

"Mitt syn på gutter er at de virkelig ikke fortjener en kvinne. Så når vi finner en mann, vil vi bytte verdien med ham," skrev en fjerde.