Kvinne bytter seg fra en hårnål for et hus på bare ett år

13/12/2021 10:57

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En 30 år gammel amerikansk kvinne har med hell byttet vei fra en hårnål til et hus gjennom en lang rekke "handler".

I mai 2020 la 30 år gamle Demi Skipper ut på en reise som de fleste ikke trodde var mulig. Som de fleste på den tiden kjedet Skipper seg på grunn av den verdensomspennende nedstengningen på grunn av Covid-19.

Men i motsetning til de fleste andre bestemte Skipper seg for at hun ville oppnå noe under nedleggelsen og implementerte det. Den 30 år gamle kvinnen fra San Francisco, USA hørte en tale fra kanadiske Kyle MacDonald, som fortalte om hvordan han i 2005 og 2006 byttet vei fra et rødt binders til et hus gjennom 14 avtaler inngått i over et år.

Den eventyrlystne kvinnen bestemte seg for at hun ville gjøre omtrent det samme her 15 år senere, skriver Ladbible. Reglene var enkle: hun startet med en hårnål og måtte, gjennom så mange handler som nødvendig, handle seg for å få et hus, uten å bruke penger på prosjektet.

Foto: Privat

Etter noen handler klarte Skipper å oppgradere til et snowboard, og andre handler underveis inkluderer en Macbook, flere biler, en mini-hytte, tre traktorer, et 'Chipotle Celebrity Card' og senest en beboelig trailer verdt $ 40,000 (ca. 260,000 kroner).

Som om det ikke var imponerende nok å bytte fra en hårnål til en beboelig trailer verdt mer enn en kvart million kroner, har Skipper endelig nådd målet om å bytte hus.

Det har imidlertid ikke vært lett og helt gratis å nå helt til huset, da Skipper har "betalt" med utallige timer brukt på å skure nettet for mulige handler. Skipper har skrevet så mange meldinger til forskjellige mennesker på Facebook Marketplace at hun på et tidspunkt ble blokkert av sosiale medier på grunn av mistenkelig oppførsel.

Etter 28 handler, men etter litt over et år, kan hun sette nøkkelen i døren og låse opp sitt splitter nye hus, som bare har kostet en hårnål: "Det var ikke før jeg så huset foran meg at jeg var som: "Hold kjeft, disse nøklene passer til dette huset, og jeg eier huset." Det var virkelig surrealistisk, sier hun til Ladbible.

Skippers reise har vært mulig å følge på TikTok eller på hennes instagramprofil, @trademeproject. På denne profilen, for omtrent en uke siden, publiserte hun en video der hun henviste til at hun endelig hadde klart å handle for et hus.

I et innlegg i går avslørte hun endelig at hun har klart å bytte sin siste avtale, en beboelig trailer, for et helt hus i Tennessee i USA. Et hus som du kan se i en video på instagramprofilen hennes her.

Foto: Privat

Når Skipper blir spurt om hva som skjer videre, forklarer hun at hun og kjæresten har tenkt å flytte inn i huset og renovere det. Men i stedet for å bli, har Skipper tenkt å bytte huset med noen for en hårnål og dermed starte på nytt. Hun vil deretter bytte seg ut til et hus igjen, som hun kan "gi bort" igjen.

Hvor lenge hun vil fortsette å handle hus og bytte hus for hårnåler hun ikke kjenner vet hun ikke.