Kvinne deltok i nisselek på nettet: Fikk sjokk da hun oppdaget hvem nissen egentlig var

23/12/2017 10:45

Anniken Hauge

Utland
Nisselek er morsomt når nissen din er verdens rikeste mann.

Mange norske skoler og arbeidsplasser har en lek som kalles 'secret santa' hvert år, hvor vi gir hverandre små morsomme gaver og hilsener i løpet av desember, for til slutt å avsløre hvem nissen er.

Det sosiale mediet Reddit avholder også denne leken hvert år, hvor Reddit-brukere gir gaver til fremmede de ikke kjenner.

I år ble den amerikanske brukeren som kalles seg VietteLLC svært overrasket, da hun fant hvem hennes secret santa egentlig var.

Det skriver Daily Mail

Det viste seg at hennes secret santa var Microsoft-gründer og verdens rikeste mann Bill Gates, som også deltar i Reddits tradisjon hvert år. Og milliardæren hadde virkelig gjort hjemmeleksene sine og funnet ut at VietteLLC blant annet elsker katter.

Derfor donerte han 4.700 kroner til tre kattehjem, en stor utgave av den kjente kattefiguren Pusheen og et brodert bilde av seg selv, VietteLLC og flere katter. 

I et innlegg på Reddit skriver VietteLLC at hun slett ikke ante at det var Bill Gates som var hennes secret santa.

- Jeg så på FedEx-fyren (som leverte gavene), og jeg var helt forvirret. Jeg greide å si 'whaaattt' på en sånn måte at han som leverte gavene begynte å le av meg.

VietteLLC skriver også at hun først ikke forsto hvorfor hun hadde mottatt et bilde av Bill Gates, før det gikk opp for henne at verdens rikeste mann faktisk var hennes secret santa.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.