Kvinne får regning på 4500 kroner for rensing av basseng fordi hun hadde på burkini

08/08/2017 10:45

Ida Veiden Brakstad

Utland
Arkivfoto.
Arkivfoto.
En muslimsk kvinne fra Frankrike har mottatt en regning på over 4500 kroner etter at hun badet i et svømmebasseng iført burkini.

Da en fransk kvinne tok seg en dukkert i et svømmebasseng i nærheten av Marseille iført en såkalt burkini som dekker hele kroppen, hadde hun neppe trodd at det skulle bli en så dyr fornøyelse som det endte med å bli. 

En ansatt ba plutselig alle badegjestene om å gå ut av bassenget, og deretter fikk kvinnen og mannen hennes en regning på stedet for rensing av svømmebassenget. 

Det skriver Daily Mail

Regningen var på 440 britiske pund, som svarer til mer enn 4500 norske kroner, og skulle dekke utgiftene til tømming og rensning av bassenget, samt det tap av inntekter som det ville medføre å holde svømmebassenget stengt i to dager. 

Kvinnen var på ferie med familien i Frankrikes nest strørste by, Marseille, da episoden fandt sted. Hun har i ettertid valgt å fortelle om hendelsen fordi hun ble så sjokkert over den behandlingen hun fikk av personalet på stedet.

Kvinnen sier at mannen hennes i etterkant ble kontaktet av bassengets eier som bad ham om å hindre konen i å svømme i svømmebassenget under resten av ferien. 

- Jeg ble skuffet, sjokkert og såret av det faktum at noen kan være så hykleriske og ondskapsfulle på grunn av en burkini, sier hun til United Against Islamophobia i Frankrig (CCIF) i følge Daily Mail. 

I følge CCIF var kvinnens burkini designet til å svømme i slik at den ikke utgjorde noen trussel mot bassengets hygiene. 

Paret nektet å betale regningen, men eieren av bassenget har angivelig trukket pengene fra deres betalingskort uten godkjennelse. 

Nordea advarer mot farlig virus i nettbanken: To ord dukker opp på skjermen

LES OGSÅ: Brun Uten Sol: Ny selvbrunings pille skal minske risikoen for hudkreft

LES OGSÅ: Bli klar til stranda: Ny teknologi skal gjøre det lett og sikker å fjerne håret permanent 

LES OGSÅ: Ny forskning: Derfor skal du droppe e-sigaretter med smak

LES OGSÅ: Hvorfor får jeg kviser? Her er 12 matvarer som kan gi akne