Kvinne føder midt på en restaurant - og oppkaller barnet etter restauranten

10/07/2024 06:00

Sofie

Utland
Foto: X
Foto: X
Hva gjør du hvis du føder barnet ditt midt på en restaurant? Naturligvis oppkaller du barnet etter restauranten.

Da Tayvia Woodfork og familien hennes besøkte restauranten Golden Corral i North Little Rock, Arkansas 4. mai, kunne de ikke ha forutsett den bemerkelsesverdige vendingen dagen ville ta.

Mens de spiste, begynte Tayvia å få magesmerter og forlot bordet og unnskyldte seg for å gå på do. Etter ti nervøse minutter gikk Tayvias mor, Tameka Woodfork, ut for å sjekke henne og fant henne i stor nød. Tayvia gråt og det viste seg at hun var i fødsel.

"Til min store forbauselse visste jeg ikke hva som skjedde," delte Tayvia senere med Today, da de umiddelbart ba om medisinsk hjelp.

"Jeg visste at vi måtte til sykehuset, men hun kunne ikke bevege seg, så vi ringte en ambulanse," forklarte Tameka.

Uvitende om sin egen tilstand var Tayvia 37 uker på vei og hadde fødsel, uvitende om at hun var gravid. Det var en såkalt kryptisk graviditet.

Tayvia avslørte at hun ikke hadde hatt noen symptomer før den dagen, inkludert vektøkning eller følelsen av fosterbevegelser.

"Det var ingen tegn. Vi hadde ingen anelse," la Tameka til.

Like etter kom ambulansepersonell og Tayvia fødte en frisk gutt ved navn Tamaar Kylon Corral Woodfork.

"De prøvde fortsatt å finne ut hva som skjedde da hun ropte: 'Den er ute! Den er ute!' Babyen ble født på toalettet," sa Tayvia.

Hennes spontane fødsel ble lagt merke til av restaurantens andre gjester, som tilbød seg å kalle babyen "Golden", men Tayvia valgte navnet Corral.

"Da vi forlot lokalet, klappet alle og folk sto i kø for å se på," sa Tameka til Today.

Golden Corral delte senere nyhetene på sine sosiale medier, og kalte den nyfødte restaurantens yngste fan. De ga også familien en boks med babyartikler og et gavekort til Golden Corral.

"Selv om teamet vårt ble overrasket over nyheten om en baby født på restauranten vår, er vi dypt beæret over å ha spilt en så viktig rolle i lille Tamaars liv," sa en talsperson for Golden Corral i en uttalelse til Today.

"Men ingenting kan sammenlignes med æren av å ha 'Golden Corral' i Tamars navn, Tamaar Kylon Corral Woodfork."

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.