Kvinne gikk ut med søpla: Politiet kom etter to gutter meldte om en forferdelig lyd fra søppelbøtten

11/02/2018 08:45

Anniken Hauge

Utland
En 25 år gammel mor er nå dømt da hun i 2015 ikke bare kastet søpla i søppelbøtten.

Det var ingen tvil om at Shelby Taylor bar rundt på en veldig gledelig nyhet.

Naboene så det da de hilste på hverandre i oppgangen, men det var ikke synlig for alle. For selv om den dengang 23 år gamle Shelby Taylor fra den amerikanske staten South Carolina ventet barn, så var ikke det en gledelig nyhet for moren, skriver Daily Mail.  

En tidlig morgen i april 2015 stod fødselen for dør, men i stedet for å oppsøke legehjelp, valgte Shelby Taylor å føde hjemme mens hendes 15 måneder gamle datter og mand lå og sov. 

Den nyfødte datteren hennes ble pakket inn i en plastikpose og kastet ut i søpla som vanlig husholdningsavfall. I retten hevdet kvinnes forsvarer at hun led av en alvorlig fødselsdepresjon, hvilket hadde fått kvinnen til å skjule graviditeten fra sin egen mann. 

Den lille jenta kjempet seg dog tilbake til livet, og ble funnet av to tenåringsgutter som trodde noen hadde kastet en kattunge i søpla. I stedet fandt de det nyfødte barnet, som fortsatt hadde navlestrengen rundt halsen. I søppelposen fant politiet også en kvittering fra en butikk som inkluderte en dato og tid. 

Derfor ble det en enkel sak å finne moren, da politiet raskt kunne etterlyse kvinnen gjennom videoovervåkningen fra butikken. Da bildene av Shelby Taylor gikk over tv-skjermene, meldte hun seg selv til politiet. Den lille jenta ble senere gitt til besteforeldrene, som ikke hadde noe som helst anelse om at svigerdatteren deres var gravid. 

- Vi takker Gud for at de fant henne. Vi visste ikke engang at moren hennes var gravid. Hun nektet for det hele tiden, sier Cheri Taylor til WDPE.

I retten torsdag måtte advokatene kjempe kampene om kvinnes skyld, hvor kvinnes forsvarer hevdet at hun led av en vanskelig psykisk lidelse - en sjelden form for fødselsdepresjon.

Selv om kvinne ikke ville oppdra barne selv, så var handlingen hennes om å skjule graviditeten for familien sin en overlagt og beregnende handling, sa anklageren i retten.  ikke kunne opdrage barnet selv, så var hendes handling om at skjule sin graviditet for sin familie overlagt og beregnende, sagde anklageren i retten. Og det argumentet førte til slutt til at 25-åringen ble funnet skyldig i forsøk på drap.

Den endelige straffeutmålingen forventes å bli avgjort denne uken.