Kvinne gjør hårreisende oppdagelse etter å ha tatt stor bit av veganer-burger på McDonald's

06/03/2018 17:00

Anniken Hauge

Utland
Kvinnen tok et bilde av burgeren hun fikk.
Kvinnen tok et bilde av burgeren hun fikk.
En veganer tok en stor bit av en Veggie Deluxe-burger på McDonald's og gjorde kort tid etter en skrekkelig oppdagelse.

En veganer fra Cambridge i England hadde en ubehagelig opplevelse på McDonald's forleden dag. Etter å ha tatt en bit av maten sin gikk det opp for henne at hun hadde fått feil måltid. 

Det skriver britiske Metro

Kvinnen bestilte en Veggie Deluxe - etter en ekspedient fortalte henne at hun som veganer fint kunne spise den burgeren, så lenge hun bestilte den uten majones. Så den bestilte hun.

Det var første besøket hennes på McDonald's etter hun bestemte seg for å bli veganer for åtte måneder siden, og etter opplevelsen forleden dag, vil hun aldri spise på den kjente fastfood-restauranten igjen.

- Jeg fikk beskjed om at jeg kunne bestile en Veggie Deluxe uten majones og at den var vegansk, så det var den jeg bestilte. 

- Det var først da jeg åpnet esken og tok en bit at jeg fant ut at det var kylling, forteller kunden som ønsker å være anonym.

Her til lands kan man bestille vegetarburgeren Veggie McSpice, som blant annet er laget av bønner, grønnsaker og krydder.

Foto: McDonald's

Kunden, som fikk en kyllingburger i stedet for en veganer-vennlig vegetarburger, sier at hun er rasende over hendelsen, og at hun aldri vil sette sine føtter på McDonald's igjen.

Ikke minst fordi det tok henne mer enn en halvtme å komme seg til restauranten i lunsjpausen hennes, og fordi hun etter å ha tatt en bit av kyllingburgeren bare kunne spise pommes frittes da hun kom på kontoret igjen.

En talsperson for McDonalds's sier til britiske Metro at burgerkjeden beklager opplevelsen. 

- Vi vil gjerne unnskylde for episoden overfor kunder. Hvert steg vi tar går ut på å unngå feil med maten vår, og vi oppfordrer henne til å kontakte kundeservice som kan undersøke detaljene i saken.