Kvinne holder opp en hårføner og løser det største problemet i nabolaget

En britisk kvinne brydde seg ikke lenger om å bli kuet av bilister som kjørte for fort på vei. En dag kom hun opp med en smart løsning som raskt fikk problemet til å forsvinne.

Det kan være irriterende, farlig og rett og slett ubehagelig hvis du kjører for fort i ditt eget lokale område.

Hvis kommunen eller politiet ikke regelmessig kommer innom og kontrollerer, er det plutselig svært vanskelig å gjøre noe som privatperson.

Det samme gjorde 64 år gamle Jean Brooks fra den lille byen Hucknall i Nottinghamshire, England. Hun var lei av at bilene freset forbi huset hennes i for høy hastighet, skriver nottinghampost.com.

Men en dag hadde hun nok av de hodeløse trafikantene og hadde en lys idé.

Hun tok tak i hårføneren og gikk straks ut på veien, hvor hun demonstrativt pekte hårføneren mot alle fartssenderne på veien.

" Jeg husker at en venn fortalte meg noe hun hadde hørt i Frankrike. Hvordan folk hadde rettet hårføneren mot sjåførene, hvoretter de bremset ned. Så jeg tenkte jeg skulle gjøre det, sier Jean Brooks til avisen.

Bryllupsdager er veldig spesielle, og det er forskjellige tradisjoner for mange av bryllupsdagene. På vår guide finner du en liste over navnene på de mange bryllupsdagene og de forskjellige bryllupstradisjonene.

De raskt bevegelige sjåførene tror at Jean Brooks holder et fotoboks som måler sjåførenes hastigheter, og selv om Jean Brooks ikke er politimann, er bilistenes tvil nok til å få dem til å bremse ned.

Den regionale BBC-radiostasjonen har filmet den 64 år gamle kvinnens innsats for fartsovertredelse på veien, og det lille klippet på Youtube har siden gått viralt, og har blitt sett mer enn 12 millioner ganger.

Dette fikk Jean Brooks til å føle gleden da hennes egen datter, som nylig hadde mistet mannen sin til kreft, ringte og lo på telefonen.

"Datteren min ringte og fortalte meg at jeg hadde gått viralt. Jeg forsto ikke det, men hun forklarte for meg at hun hadde sett videoklippet og at det hadde fått henne til å le. Jeg har gjort veien tryggere og fått min sørgende datter til å le. Det er uoverkommelig, sier Jean Brooks til nottinghampost.com.

Se klippet der Jean Brooks jukser sjåfører nedenfor.