Kvinne kastet ut av fornøyelsespark fordi shortsen hennes var for kort

15/05/2021 12:55

Emma

Utland
Moren sier hun ble tvunget til å forlate fornøyelsesparken fordi de mente shortsen hennes var «upassende» fordi de var «for små».

Bailey Breedlove hadde gledet seg til mye moro og moro i fornøyelsesparken Frontier City, drevet av Six Flags i Oklahoma, med familien sin, men endte i stedet med at gleden ble overskygget av en trist opplevelse.

Dagen var i ferd med å ta slutt da en av parkens politibetjenter ropte til Baileys datter fordi hun hadde rullet ned en bakke på Heelys.

Dette ble imidlertid raskt glemt da politibetjenten i stedet valgte å konfrontere Bailey om lengden på shortsen hennes, selv om hun ikke hadde brutt parkens regler.

 

Bailey Breedlove legger noen ord på den traumatiserende opplevelsen i et innlegg på Facebook.

Hun skriver blant annet at dagen startet som du forventer hvis du skal til fornøyelsesparken: det er dyrt, men du har det gøy.

Hun bringer deretter noen detaljer om episoden, noe som endret humøret hennes en vei.

Som nevnt tidligere begynte det hele med at datteren hennes ble rullet ned en bakke på Heelys, noe som fikk en politibetjent til å rope på henne, hvoretter den kvinnelige politibetjenten "grep armen min for å snu seg og så på shortsen min. Hun sa da at hun trodde de var korte.

«Jeg visste at jeg ikke hadde gjort noe galt, så jeg valgte å gå mot kjæresten min. Jeg er autistisk og synes derfor det er vanskelig å snakke med politibetjenter. Betjenten fulgte etter meg og ringte andre offiserer fordi hun trodde hun trengte forsterkninger. Det fikk også den inkompetente manageren til å dukke opp, som begynte å skamme meg.

Bailey fikk da beskjed om å kjøpe nye shorts.

Shortsen hun hadde på seg da de var i fornøyelsesparken kan ses nedenfor:

Bailey gikk med på å kjøpe noen nye shorts da de ble fortalt at de da ville la dem være i fred, noe som heller ikke skjedde da hun i stedet ble anklaget for å bryte loven.

" Jeg ble dyttet mens de eskorterte meg mot utgangen. Vi valgte å akseptere det fordi vi ønsket å dra hjem uansett, men utgangen ble blokkert av den kvinnelige politimannen som trakk ut håndjernene hennes og ønsket å se ID-en min," forklarte Bailey i innlegget.

Familien begynte å registrere hendelsen fordi de ønsket å være sikre på at de hadde bevis mot offiserene, som aldri avslørte hva lovbruddet var.

Bailey lover endelig at hun ikke vil la dem gå. Hun har derfor kontaktet Oklahoma Police Department - som har bekreftet at det ikke er en av deres offiserer.

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.