Kvinne mister livet i brennende hus: ville redde sine elskede hunder

07/02/2021 14:19

Emma Sletta

Utland
En kvinne har tragisk mistet livet etter at hun løp inn i et brennende hus i et forsøk på å redde hundene sine fanget inne.

Tragedien skjedde tirsdag 19. januar, da en brann brøt ut rundt midnatt i en bolig i den amerikanske byen Holliston. Det er det amerikanske medier skriver PEOPLE.

NBC Boston rapporterte at brannen brøt ut i stuen og bakgården, hvorpå den spredte seg til hjemmets tak. Senere ble hele huset oppslukt av flammer.

Allan og Ronda, som bodde sammen i huset, skal ha unnsluppet brannen først, men etterpå valgte Ronda å løpe inn igjen da hun ønsket å redde hundene i hjemmet. Det er det Jennifer Mieth, en talsmann for statens brannmarskalkkontor, sa.

Årsaken til brannen er fortsatt ukjent

Dellicker, visebrannsjef i Holliston, sa at kvinnen 'gikk inn for å hente hundene og prøve å redde dem'. Han rapporterte også at hun ble funnet av redningsaksjoner i andre etasje.

Holliston Town bekreftet også at paret hadde tillatelse til å drive en hundehundenke i hjemmet. De hadde tillatelse til å ha mer enn 10 hunder i hjemmet, men det sies at de har hatt så mange som 22 valper i hjemmet.

Ifølge rådskontoret indikerte deres tillatelse at det var 19 hunder i hjemmet fra 2020. Det har også blitt rapportert at ingen av hundene som var i huset overlevde brannen.

Ifølge Milford Daily News er årsaken til brannen fortsatt ukjent.