Kvinne mistet munn og mæle da hun så en gammel mann på et jorde: Plutselig gikk han bak en ku og gjorde det utilgivelige

28/02/2018 18:30

Anniken Hauge

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den eldre pensjonisten ble oppdaget på et jorde, hvor vitner mistet munn og mæle da de så mannens bisarre atferd.

Det var ikke et helt normalt syn som ventet forbipasserende ved et jorde i byen Uxbridge i den vestlige delen av London.

Der ble en eldre mann ofte sett bevege seg mellom en flokk på 150 kuer ved Park Lodge Farm. Men selv om 80-åringen John Curno titt og ofte gikk og koste med kuene, så hadde den eldre mannen ikke helt rent mel i buksene, skriver Metro.

For ved flere anledninger i løpet av sommeren 2017, ble den eldre mannen sett stående og tilfredsstille seg selv samtidig som han tok på kuene. Ved minst én anledning ble mannen sett onanere mens han stakk hele armen inn i kuens rumpe. 

- Jeg hadde med meg kikkerten min, så jeg så ham tydelig blant kuene. Han fant en som ikke så ut til å bli sjenert av ham, så han koste og strøk på den. I neste øyeblikk hadde han hele venstre arm i kuas bak, sier Meave McHugh, som er én av vitnene som så mannen fra en utsikspost i nærheten.

Hun beskriver hvordan mannen deretter dro av seg buksa og tilfredsstilte seg selv, samtidig som han hadde hånden i rumpa på kuen de neste 20-30 minuttene.

Da han ble oppdaget, prøvde han å flykte fra stedet, men med buksene hengende rundt anklene var det vanskelig for den eldre mannen å dra på flukt. Han falt ned i en haug av møkk da han prøvde å komme seg over et steingjerde.

Nå har John Curno vært i retten, hvor pensjonisten er blitt dømt for offentlig uanstendighet og får derfor ikke oppholde seg på jorder eller bondegårder i nærheten av dyr.

Straffen er dog midlertidig, da retten fortsatt avventer en mentalundersøkelse av den eldre mannen. De foreløpige undersøkelsene tyder på at mannen lider av alvorlig demens.

Retten har derfor utsatt den endelige dommen til 29. mars i år. 

- Wow, det er ekkelt: Eldre mann fikk sjokk da gigantisk byll på skulderen gjemte på en ekkel overraskelse