Kvinne oppdager at hennes "døde" mor er i live bare sekunder før hun blir kremert

07/02/2021 15:48

Emma Sletta

Utland
Datteren hadde fått en dødsattest som indikerte hjertestans som dødsårsak. Kort tid før kremeringen oppdager datteren imidlertid at moren ikke er død.

En kvinne i Argentina ble sjokkert over å oppdage at moren fortsatt var i live, kort tid før hun ble kremert. Det skriver Daily Mail.

Den 89 år gamle moren, som ikke er navngitt, ble innlagt på et privat sykehus i Resistencia, en by i nordøstlige Argentina, etter å ha klaget over brystsmerter på lørdag.

Dagen etter utstedte legene på sykehuset en dødsattest til sin 54 år gamle datter. Det sto at den 89 år gamle kvinnen hadde dødd som følge av hjertestans.

Da ansatte ved krematoriet forberedte seg på å veilede den eldre kvinnen gjennom kremasjonsovnen selv, klarte datteren å sette en stopper for det da hun oppdaget at moren fortsatt viste tegn til liv.

Ifølge den argentinske avisen Diario Norte hadde den 89 år gamle kvinnen blitt innlagt på et privat sykehus søndag.

Da datteren kom for å besøke henne dagen etter, ble hun fortalt av de ansatte at hennes mor hadde dødd som følge av hjertestans, hvorpå hun fikk sin dødsattest.

Lokalt politi fortalte det argentinske showet: "Datteren kom klokken 08.45.m da hun ble møtt av en lege som fortalte henne om morens død etter å ha fått hjertestans, så hun ble sendt til krematoriet Velez Sarsfield Avenue, som skulle være ansvarlig for begravelsen og kremeringstjenesten."

Ifølge nyhetsmedieartikkelen Info Veloz la datteren merke til kort tid før kremasjonen at moren fortsatt viste tegn til liv. Hun oppdaget dette kort tid før hun ble kjørt inn i kremasjonsovnen selv, og derfor ba hun raskt ansatte om å stoppe den.

Kvinnen sendte deretter en melding til et av hennes familiemedlemmer der hun sa: "Jeg ville bare fortelle deg at mamma fortsatt er i live. Til slutt var i kremasjonsrommet, og vi så henne vise tegn til liv. Nå skal vi til klinikken."