Kvinne på jakt etter sugardaddy på datingside: Fikk et sjokk da hun så en spesiell profil

25/10/2021 10:02

Emma Sletta

Utland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinne lette etter en sugardaddy på en sugerdating side. Her kom hun over en overraskende profil.

En kvinne har delt en video på det sosiale medie TikTok som hevder at hun 'fant faren sin' på en sugerdatingside hun brukte. Hun sier også at hun valgte å sende ham en beskjed.

Ava Louises klipp har siden gått viralt og har blitt sett omtrent en million ganger, og fått mer enn 110,000 likes.

«Da jeg fant faren min på sugerdatingsiden jeg brukte», skriver hun med tekst over video.

Den unge kvinnen utdyper ikke mye i videoen, men hun gjør det i kommentarfeltet, der hun sier at faren aldri svarte henne.

«Han svarer ikke på tekstmeldingene mine, så jeg tenkte kanskje han ville svare meg der», skriver hun.

Hun avslører også i en kommentar at hun ble blokkert av faren og at de «ikke har snakket» siden hendelsen.

Det mange seere var veldig interessert i å få svar på var om faren fortsatte å pare seg med moren, og det viser seg at de fortsetter å pare fordi han ga henne et dyrt armbånd.

"Ja. Jeg fortalte henne det, og så kjøpte han et Cartier-armbånd til henne», skrev hun i en kommentar.

Andre stilte spørsmål ved hvorfor faren hennes ikke var villig til å bruke pengene sine på sin egen datter, i stedet for å bruke dem på sukkerdating.

"Hvis han ikke bruker disse pengene på sin egen datter," skriver en person, mens en annen legger til: "Kom ned hit for å si det samme."

Tilsynelatende er Ava Louise ikke alene om å ha hatt en merkelig opplevelse på en sukkerdatingside. Det er flere brukere som avslører dette i kommentarfeltet, der de snakker ut om sine egne erfaringer.

"Jeg fant nettopp stefarens bror fordi han "likte" meg," skriver en, mens en annen skriver: "I det minste har du aldri vært sammen med faren din ved et uhell. Det skjedde en gang for min venn."

"Min venn og jeg pleide å sukkerdatere, og faren hennes sendte meg en melding. Jeg viste det til henne og sa: 'Det er faren min. Blokker ham," sa en tredje person.