Kvinne sov en meter fra død person i åtte uker - uten at hun visste det

10/08/2022 13:15

Emma Sletta

Utland
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En kvinne sov i åtte uker rett ved siden av en død kropp, uten å vite det.

I en video på TikTok forteller Reagan Baylee at hun i åtte uker sov ved siden av en død person, uten å vite det. Det hele skjedde i mai da hun, under nedstengningen, bodde i Los Angeles i leiligheten sin.

”Jeg hadde hodepine, jeg sov ikke ordentlig gjennom natten, jeg følte meg kvalm og ærlig talt dyttet jeg det væk da jeg bare følte meg ensom og ble litt gal under nedstengningen - akkurat som alle andre», sier hun i videoen.

«Det var veldig ulikt at jeg ikke fikk sove hele natten, så jeg syntes det var veldig rart, men igjen dyttet jeg det væk fordi jeg trodde jeg bare ville være trist og deprimert.»

Påvirkeren begynte imidlertid å stille spørsmål ved ting da hun la merke til at leiligheten hennes var smittet med insekter og en lukt av "død fisk" hang i luften.

«Ærlig talt, min beste beskrivelse av denne lukten er at den luktet litt som en død fisk, så jeg tenkte at en fugl kunne ha fanget en fisk, men i ettertid er det dumt tenkt da det ikke er noen innsjøer i nærheten av meg», fortsetter Reagan i videoen.

"Jeg begynte å tro at kanskje naboen min som levde til høyre for meg, hunden var død eller noe hadde skjedd, og jeg var veldig bekymret, men utleieren min fortalte meg at hun ikke bare kunne begynne å banke på naboens dør og plage dem."

«Men jeg hadde virkelig en følelse av at noe var galt, og lukten ble veldig dårlig hver gang det blåste og jeg var veldig bekymret. Men husk at det var midt i pandemien, og vi var hjemme hver dag hele uken, så jeg tror jeg hadde blitt vant til lukten.»

Etter at hun endelig overtalte husverten til å sende en vaktmester, ble politiet tilkalt til bygningen der de forklarte at de hadde funnet en av de 'verste nedbrutte kroppene' de noen gang hadde sett.

"Lang historie kort, så sa de at det var en av de verste nedbrutte kroppene de noen gang hadde kommet over, og de ser mange nedbrutte kropper."

"Jeg vil ikke gå inn i for mange detaljer på grunn av personens privatliv, men la oss bare si at kroppen nesten fløt og det var i utgangspunktet et skjelett på dette tidspunktet."

«Alle symptomene som kjæresten min og jeg opplevde var rett og slett på grunn av røyk og giftstoffer som ble frigjort av kroppen og de naturlige gassene den sendte ut, noe som gjorde meg ekstremt syk under stort sett hele nedstengningen», runder hun av.