Kvinne spør hjemløs mann hva han ønsker seg aller mest til jul: Hun blir svært rørt over svaret

04/01/2018 15:15

Anniken Hauge

Utland
Jody Revak møtte ofte den hjemløse mannen Alan Duffany. En dag spurte hun ham hva hans største juleønske var.

Man sier at julen handler om nestekjærlighet, og det var nettopp det to amerikanske kvinner nylig viste en hjemløs mann. 

For mange er julen lik familiekos, og mange av oss tar det sannsynligvis som en selvfølge at vi tilbringer julen med våre nærmeste. Men slik er det ikke for 52-åringen Alan Duffany fra byen Sacramento i California, som har vært hjemløse mesteparten av livet sitt. 

Det skriver mediet theepochtimes

Kvinnen Jody Revak møtte daglig den hjemløse mannen Alan Duffany, som hun pleide å gi litt penger til. Men nå i julen spurte hun hva den hjemløse mannen egentlig ønsket seg mest til jul. 

Jody Revak ble svært beveget over svaret.

- Jeg ønsker bare å komme hjem til søsteren min, var svaret.

Alan Duffanys høyeste ønske var å se søsteren sin som han ikke hadde sett på mange år. Han visste derfor ikke hvor hun bodde. Jody Revak bestemte seg derfor for at hun ville prøve å oppfylle den hjemløse mannens store ønske.

Derfor gikk Jody Revak og venninnen hennes i gang med å undersøke hvor Alan Duffanys søster bodde. De fant etter hvert frem til søsteren, som i dag bor i staten Tennessee. 

Jody Revak fortalte derfor Alan Duffany at hun hadde kjøpt en bussbillett til ham, og at han skulle møte de ved bussholdeplassen. Men før de møttes dro Jody Revak og venninnen hennes ut og kjøpte nye klær til den hjemløse mannen.

Søsteren Rose Cooper ble utrolig glad for å se broren sin igjen, og vil nå hjelpe ham med å få tak over hodet.

- De må være engler sendt fra Gud, sa den lykkelige søsteren om Jody Revak og venninnen hennes som hjalp den hjemløse broren hennes.

Hvor mange glass vin er for mye sammen med barna?