Kvinne tvunget til å vente 3 timer på akutten med hennes døde baby i en veske

21/07/2017 09:45

Anniken Hauge

Utland
Den britiske moren Tammy Anderson hadde en traumatisk opplevelse da hun plutselig aborterte den lille sønnen sin i juni.

Britiske Tammy Anderson gjennomgikk enhver mors verste mareritt, da hun plutselig fødte sin døde sønn den 13. juni.

I april oppdaget den 33-årige kvinnen at hun var gravid med sitt andre barn. Men den vordende moren ringte en jordmor på Queens Hospital i Essex i mai, da hun oppdaget at hun plutselig hadde begynt å blø. 

Det skriver britiske Mirror.

 

Tammy Anderson fikk senere beskjed om at hun hadde mistet barnet sitt. Det ble dog ikke bekreftet ved en undersøkelse. Rundt en måned senere fødte Tammy Anderson plutselig sønnen sin.

Hun ringte straks til sykehuset igjen, hvor hun fikk beskjed om at det ville komme en jordmor til henne. Men flere timer senere mottok Tammy Anderson angivelig en samtale med beskjed om at hun i stedet skulle ta med seg barnet til sykehuset. 

Moren har forklart Mirror hvordan hun tullet inn den lille gutten sin i et teppe, og la ham ned i en veske fordi hun ikke orket å måtte se på ham. Deretter dro hun til sykehuset.

 

Tammy Anderson forteller at hun måtte vente der i tre timer i et stappfullt venteværelse, før hun endelig ble tatt inn til en lege:

- Det var tre forferdelige timer som jeg aldri kommer til å glemme, sier Tammy Anderson til Mirror.

Da Tammy Anderson overgav sønnen sin til sykehuset, sa de at de kom til å kontakte henne.

 

Men i følge Tammy Anderson gikk det hele to dager før hun fikk mulighet til å snakke med en jordmor, etter å selv måtte kontakte sykehuset igjen. 

Kathryn Halford, som er talsmann for sykehuset, bekrefter overfor Mirror at saken er i gang med å bli undersøkt: 

- Vi er veldig lei oss for å høre om fru Andersons dårlige opplevelse hos oss. Vi vet hvor tøff og smertefull den tiden er for alle kvinner, og vi forsøker å yte så mye støtte som mulig for disse kvinnene. Vi undersøker saken hennes, og har også invitert henne til å komme tilbake til sykehuset, så vi kan snakke mer detaljert om det som har skjedd, sier Kathryn Halford til Mirror.