Kvinne våkner med røde byller over hele kroppen - nå deles den viktige advarselen hennes igjen og igjen

06/02/2017 12:00

Anniken Hauge

Utland
Amerikanske Cindi Avila fikk uønskede gjester i sengen da hun overnattet på et luksushotel i fjor vinter.

For et par ugker siden reiste amerikanske Cindi Avila sak mot et hotell, etter å ha hatt en ekkel opplevlse da hun overnattet på et luksusresort på Bahamas i januar 2016.

Det skriver Miami Herald.

Cindi Avila våknet nemlig opp om morgenen og oppdaget til sin store skrekk at hun var dekket av hundrevis av smertefulle bitt fra vegglus. 

Cindi Avila filmet en video hvor man kan se masser av små sorte insekter kravle rundt på sengen hennes, og små sorte prikker som liknet på avføring fra de små dyrene. 

- Det var som tatt rett ut av en grøsserfilm. Jeg løftet opp madrassen og var sjokkert over det jeg så, sier Cindi Avila.

Da Cindi Avila ga personalet på Atlantis Paradise Island beskjed, ble hun sendt til en sykepleier som ga henne en krem mot mild kløe. Hotellet fylte ut en rapport og lovet å ta seg av rommet når Cindi Avila sjekket ut av det senere samme dag. 

 

Cindi Avila måtte ikke betale for oppholdet sitt, men måtte gjennomgå to ukers omfattende behandling da hun kom hjem til seg selv igjen. 

Etter tre uker avtok smertene, men Cindi Avila forteller at hun fortsatt er bekymret når hun reiser og alltid gjennomgår hotellrommene grundig før hun sover der. 

Ifølge Cindi Avilas saksdokumenter forsømte hotellet hygienestandarder da de gjorde rent rommet hennes. Derfor krever hun nå en erstatning på 15.000 dollar (omkring 125.000 norske kroner red.).

Hotellet hevder at de straks stengte rommet og fikk profesjonelle skadedyrsbekjempere til å ta seg av problemet med vegglusene. De skal visstnok ikke ha hatt problemer med dette rommet tidligere, og heller ikke fått noen siden.

Hotellet hevder dessuten at de har tilbudt å dekke Cindi Avilas omkostninger i forbindelse med behandlingen, hvilket hun skal ha avvist. Videre fastholder hotellet at de har veldig strenge standarder for hygienen deres. 

Du kan se Cindi Avilas film av hendelsen i videoen nedenfor.