Kvinnes liv ble reddet av iPhone-spill: Holdt som gissel i 17 timer

11/02/2022 08:00

Emma

Utland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En kvinne har sagt at Wordle reddet livet hennes da familien hennes ble bekymret for at hun ikke hadde spilt da det var hennes tur.

80 år gamle Denyse Holt ble holdt som gidsel i sitt eget hjem i Chicago i 17 timer etter at en naken mann brøt seg inn mens hun sov.

Holt sier hun var «redd for at hun ikke skulle overleve», men at hun ble reddet av datteren, som hadde blitt bekymret etter at hun ikke hadde spilt Wordle da det var hennes tur.

"Jeg sendte ikke min eldste datter en Wordle om morgenen. Og det gjorde henne bekymret,” sier hun.

Meredith Holt-Caldwell, som bor på den andre siden av landet i byen Seattle, sa at hun ble bekymret etter at moren ikke hadde spilte sin tur og kontaktet politiet da hun la merke til at hun leste meldingene sine, men ikke svarte.

"Jeg trodde aldri på en million år at det var det som skjedde, men det var det," sa Holt-Caldwell.

Brøt seg inn tidlig om morgenen

Den skremmende opplevelsen begynte da en fremmed mann brøt seg inn tidlig om morgenen lørdag 5. Februar i år.

Bevæpnet med saks og med blod over alt etter å ha kuttet seg selv, tvang han henne til sengs før han ba henne dusje med ham.

Ifølge CBS 2 Chicago ble hun deretter dratt rundt i huset mens hun fortsatt hadde på seg sin gjennomvåte nattkjole, hvorpå hun ble låst inne i et kjellerrom i flere timer. 

Hun ble befridd av politiet, som hadde overmannet angriperen etter en langvarig konfrontasjon.

"Jeg prøvde bare å overleve. Jeg trodde jeg kunne holde meg i live ved ikke å konfrontere ham på noen måte, ved å la ham bestemme, ved ikke å forstyrre ham."

Lincolnwood Police sa at mannen har en historie med psykiske helseproblemer og er tiltalt for hjemmeinvasjon med et våpen, grov kidnapping og grove overgrep.

 

Læs også:

Hva er din favoritt sovestilling? Her er den overraskende betydningen for din personlighet Har du en spesiell sovestilling du foretrekker? I så fall kan det faktisk fortelle mye om din personlighet.
Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.