Legen puttet uventet kroppsvæske i kvinnens kaffe

07/07/2023 23:00

Emma

Utland
Foto: Avon and Somerset Police
Foto: Avon and Somerset Police
Legen unngår fengsel.

Mange elsker å nyte en kopp varm, nybrygget kopp kaffe. Noen liker sorten, andre foretrekker melk eller havre/soyamelk.

Men en kvinne fikk seg en ubehagelig overraskelse da hun oppdaget at det var noe helt annet i kaffen hennes.

Den viste deg at det var sæd i kaffen hennes. Ja, du leste riktig. Sæd.

Dr. Nicholas Chapman nektet for å ha begått den «mest uvanlige» og «vulgære» seksuelle forbrytelsen, men ble dømt etter en rettssak ved Gloucester Crown Court.

55-åringen fra Taunton i Somerset ble i forrige uke funnet skyldig i forsøk på seksuell aktivitet uten samtykke.

Han la sæden til kaffekoppen han laget til en kvinne, som av juridiske grunner ikke kan navngis, for seksuell tilfredsstillelse, hørte retten.

Etter å ha blitt mistenksom, tok kvinnen en prøve av kaffen og meldte sin bekymring til politiet tilbake i september 2021.

Det skriver Metro.

Tester ble gjort, og det viste at stoffet i kaffen var sæd, og DNA matchet Chapmans, som jobbet på North Curry Health Center i Taunton.

Dommer Rupert Lowe beskrev Chapmans forsvar under rettssaken som «absurd» etter at han først hevdet at han hadde onanert og at sæden fortsatt var på hendene hans mens han laget kaffen.

"I ditt tilfelle, som juryen tydelig og korrekt fant, var formålet ditt med å prøve å få henne til å innta sæden din å oppnå seksuell tilfredsstillelse for deg selv, og det formålet gjorde handlingen seksuell," sa juryen.

Kvinnen måtte også teste seg på en klinikk for seksuell helse.

– Jeg skulle aldri ha måttet oppleve dette forferdelige traumet. Den utspekulerte og feige karakteren av lovbruddet har sjokkert meg. Hvis dette var et fysisk angrep, hadde jeg kanskje i det minste hatt en sjanse til å forsvare meg. Jeg fortjente ikke dette, og jeg vil aldri forstå hvorfor jeg ble valgt. Skaden Dr. Chapman har påført meg vil være med meg resten av livet, sier kvinnen.

Chapman forsøkte også å hevde at han hadde testet seg for en medisinsk tilstand, men dommeren sa at sannheten var at han hadde en «høy sexlyst».

Til tross for at han ble beskrevet som en «intelligent, profesjonell mann, en erfaren og dyktig utøver», sa dommeren at han begikk den «avskyelige handlingen».

Dommer Lowe dømte Chapman til en 12-måneders samfunnsstraff, beordret ham til å utføre 200 timers ubetalt arbeid og betale £3,500 i saksomkostninger. Chapman soner dermed en fengselsstraff.