Legene hadde gitt opp håpet og ønsket å slå av respiratoren: Da skjedde miraklet som ingen hadde sett komme.

24/03/2022 08:58

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Legene anbefalte å la ham sovne inn fordi det var så høy risiko for at han ikke ville våkne.

Bryllupet hadde funnet sted bare syv måneder tidligere da en forferdelig motorsykkelulykke etterlot Danielle Josey Davis' mann i koma med en hjerneskade.

Legene rådet Danielle til å la mannen sin, Matt Davis, sove inn fordi det var så stor risiko for at han aldri ville våkne.

Men Danielle bestemte seg heldigvis for at tiden ikke var riktig, og derfor mistet hun aldri håpet.

Og hun er glad for at hun ikke gjorde det, for Matt våknet.

Det sa hun til ABC News

Privatfoto

Matt forteller media at han er glad for å gifte seg med Danielle.

"Jeg er glad jeg giftet meg med henne," sa Matt, som senere la til at han er lei seg for at han ikke husker tiden med Daniell fra før ulykken.

Danielle, som var 24 år da ulykken skjedde, hadde nettopp begynt å date Matt, som var 23 år den gangen, to måneder før bryllupet.

Hun sier at to år før ulykken hadde Matt mistet sin far og at hans mor hadde blitt alvorlig syk og ikke kunne ta vare på ham.

Men Danielle ønsker å stå ved Matt resten av livet, og derfor flyttet hun ham inn i morens hus for bedre å kunne hjelpe han i hverdagen.

«Hvis vi skal ta ham med hjem, la oss sørge for at han har den beste utsikten i verden», husker hun at hun sa til moren sin.

Matt kunne snart begynne å følge dem med øynene, hvoretter begynte han å kunne kommunisere - men han var fortsatt sengeliggende.

Danielle hjalp Matt med å sitte opp i sengen, og prøvde deretter å etterligne øvelsene han hadde fått for å hjelpe til med rehabiliteringen, inkludert å strekke seg ut og ta tak i en leketøysmotorsykkel.

Privatfoto

Hun snakker også om øyeblikket da hun følte at Matt virkelig var tilbake, det var da hun spurte ham hva han ønsket å spise, og han svarte ved å hviske at han ønsket "bøffel kylling wrap fra Cheddar's".

Det har vært vanskelig for Matt å få hukommelsen tilbake, og derfor måtte han og Danielle begynne på nytt.

Matt falt imidlertid raskt for Danielle igjen, og nå kaller hun ham "Mattie" og han kaller henne "baby" eller "doughnut".