Leger fant sjokkerende gjenstand i kvinnens blære: Har vært oppe i henne i fire år

29/11/2021 08:28

Emma Sletta

Utland
Privatfoto
Privatfoto
Legene gjorde et noe sjokkerende funn i en 45 år gammel kvinnes blære.

Legene gjorde mildt sagt et sjokkerende funn av en 45 år gammel kvinne i Tunisia som rapporterte at hun kom til et akuttmottak med urineringsproblemer.

Og årsaken til problemet var veldig overraskende.

Leger har dermed koblet noen ord til saken i Urology Case Reports, der de forteller om kvinnens fysiske undersøkelser, som ikke umiddelbart kunne brukes til å avsløre hva som var galt.

Men da røntgenbilder ble tatt, kunne legene se at kvinnen hadde skjult noe veldig bisarrt.

Røntgenbildene avslørte et stort objekt som måler 8x7x8cm, og derfor valgte leger å sette henne under bedøvelse for å kunne operere på nyresteinene hennes.

Men kvinnen tilbød flere overraskelser.

Foto: Urology Case Reports

Da legene brøt "skallet" på steinen, ble de møtt av et syn av et vannglass, som etter hennes lange opphold i kvinnen hadde vært omgitt av krystalliserte salter.

Hun innrømmet at hun har hatt glasset oppe i henne i hele fire år, etter å ha sittet fast i skjeden av «erotiske grunner», som rapporten også viser.

Vannglasset hadde vært oppe i henne så lenge at det hadde begynt å bryte ned vevet til hennes lovmor og deretter havnet i blæren, hvor det da har blitt "forsteinet".

Kvinnen ble dimittert etter to dager.

Legene skriver i rapporten at det kan være en psykisk lidelse som fikk kvinnen til å tvinge fremmedlegemer inn i magen.

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.