'Leppestift banditt' kritisert på TikTok: "Hvis en fyr gjorde det, ville dere alle være sinte"

24/03/2022 08:39

Emma Sletta

Utland
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
På videoappen TikTok blir det for tiden heftig diskutert om det er forskjell på hva menn og kvinner har lov til å gjøre i byen når det gjelder å være nærgående mot det motsatte kjønn.

En video av en kvinne som går rundt og kysser på fremmede og uvitende menn, og som først ble delt av brukeren @davelewis72 på de populære mediene, har gått viralt etter at brukeren @littlewank delte den igjen. 

@littlewank har nesten 90 millioner følgere på den populære videoappen, og videoen har derfor på bare fem dager fått nesten 90 millioner visninger og 6,5 millioner 'liker'.

I tillegg er kommentarfeltet fylt med mer enn 70.000 kommentarer, som heftig diskuterer om det som skjer på videoen er greit.

Her kan du se en søppel-ler ung kvinne gå rundt på et helt fylt dansegulv på et diskotek og dele ut kyss til tilfeldige gutter.

Gutta er helt intetanende om hva som er i ferd med å skje, og mange av dem innser faktisk ikke at de har fått et kyss i det hele tatt.

Den unge kvinnen kysser dem på baksiden og etterlater et rødt leppestifttrykk på sine hvite t-skjorter, og hun har derfor blitt kalt "leppestiftbanditten".

Selv om den unge kvinnen tydeligvis har det veldig bra, har hennes handlinger ikke gått bra med de mange TikTok-brukerne, som i tusener påpeker at det ikke er greit.

Man har dermed skrevet: "Farging av klær og skape strid blant par er ikke greit søster," mens en annen også har påpekt de uvitende guttas forklaringsproblem til sine eventuelle kjærester, og skriver: "[...] bønner til fyren som må forklare dette til kjæresten sin når han kommer hjem.

Andre har påpekt at kvinnen i videoen sannsynligvis ikke ville trodd det var morsomt om det var en fyr som løp rundt og kysset på rare jenter uten deres samtykke.

Man har dermed skrevet: "Og hvis det var en fyr som løp rundt og kysset alle disse jentene, ville det ikke være morsomt," mens en annen har skrevet: "Hvorfor tror noen at det er greit å berøre noen uten deres tillatelse?"