Leter du etter eier av blå Suzuki Swift: Har fått 63.000 kroner i parkeringsavgifter

02/05/2022 10:58

Emma Sletta

Utland
OBS dette er ikke den omtalte bilen i saken. Foto: Shutterstock.com
OBS dette er ikke den omtalte bilen i saken. Foto: Shutterstock.com
En blå Suzuki Swift har blitt etterlatt i mer enn to år, og menneskene bak parkeringsplassen vil snart ha fått nok.

Det er ikke helt uvanlig at du har litt vanskelig for å huske hvor du parkerte på flyplassens enorme parkeringsplass når du kommer hjem fra ferie.

Imidlertid er det sannsynligvis de få som helt glemmer at de har parkert og bare tar bussen hjem.

Hvorvidt det er tilfelle er ikke kjent, men faktum er at en blå Suzuki Swift har blitt parkert på 'New Plymouth Airport' i New Zealands parkeringsplass siden mars 2020, og flyplassen blir lei av å ha bilen som holder.

«Folk er velkomne til å komme og parkere på vår vakre parkeringsplass, men det kommer åpenbart til å bli litt kostbart for folk når bilen blir der for lenge,» sa David Scott, fungerende sjef for flyplassen,  om situasjonen, som han har forsøkt å løse i lang tid. 

Scott har forklart at de har «etterforsket», men at det har vært «vanskelig».

– Vi har faktisk gjort mye det siste året, men eiersporet har blitt kaldt. Vi klarte ikke å lokalisere individet - han eller hun har bokstavelig talt forsvunnet i tynn luft, sa han.

Nå har Scott gitt det et siste skudd ved å ringe i lokalavisen, og hvis det ikke fører til eieren, vil bilen bli fjernet "innen få uker."

«Det blir tatt av et finansfirma som hadde rett til det – det var gjeld i det,» forklarte Scott, og la til at han ikke forventer å få tak i eieren av bilen, som så langt skylder flyplassen mer enn 63,000 kroner i parkeringsavgifter.

 

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.