Leter etter fjernkontrollen på sofaen: Gjør motbydelig oppdagelse

04/02/2022 08:18

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Et par fikk seg en overraskelse da de lette etter fjernkontrollen i sofaen de hadde kjøpt brukt.

Et par fikk seg et ganske stort sjokk da de måtte rengjøre sofaen for første gang, som de hadde kjøpt brukt.

Bortgjemt i sofaens mørkeste krok, fant paret flere tusen kuttede negler fra et menneske. Ikke bare det, så de hadde ligget der så lenge at de så ut som ris.

Det unge paret hadde i utgangspunktet trodd at sofaen deres, som de hadde fått til en veldig god pris, kunne ha blitt stjålet. Imidlertid ble det snart tydelig at det hadde blitt brukt mer som en søppelkasse.

Det hele startet da Jess Louise og kjæresten tok sofaen hjem. Da kjæresten hennes skulle lete etter fjernkontrollen, fant han i stedet i en hel håndfull av det ekle innholdet i sofaen.

Både sjokkert og forferdet delte Jess umiddelbart et bilde av det motbydelige synet på Facebook, noe som fikk historien på parets sofa til å gå viralt.

"ADVARSEL. Fjernkontrollen lå langs siden av sofaen, og da han tok hendene ned for å ta tak i den, trakk han dette ut», skrev hun og fortsatte:

Foto: Privat

"Ved inspeksjon og flere syrereflukser senere fant vi ikke hundrevis, men tusenvis av negler av varierende størrelse."

«Jeg vet ikke hvor mye neglevekst denne personen har, men de må ha vært på et slags kosttilskudd. Eller hadde omtrent 10 ekstra hender og føtter.»

– Så støvsugde vi ut de resterende neglene. Det hørtes ut som ukogt ris ble støvsugd opp. Gud, jeg har aldri vært så avskyelig i hele mitt liv.

For ytterligere å gni salt i såret, hevder Jess at de tidligere eierne så ganske rene ut og at de ikke hadde gitt henne noen grunn til å tvile på sofaen.

– Jeg fant et anstendig sett med sofaer i et kjæledyr- og røykfritt hjem. Da de først ble levert, luktet de ikke og ga meg ingen grunn til å bekymre meg.

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.