Leter etter søkere til å telle pingviner i Antarktis

06/04/2022 12:34

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nå har du muligheten til å få betalt for blant annet å holde oversikt over antall pingviner i Antarktis.

En britisk veldedighetsorganisasjon er for tiden på jakt etter  et team som skal drive verdens mest avsidesliggende postkontor og museum, ifølge The Daily Mail.

Der er nemlig tale om et postkontor og museum i Antarktis.

Nærmere bestemt leter UK Antarctic Heritage Trust etter en gruppe som skal vedlikeholde og drive "Port Lockroy"-basen, som fungerte som Storbritannias første permanente base i Antarktis fra 1944 til 1962, men som har fungert som postkontor, museum og suvenirbutikk siden 2006.

Jobben betyr blant annet at du må styre den daglige turen både på postkontoret, i museet og i suvenirbutikken, men som du sikkert har gjettet, er det ikke akkurat hver dag at en stor mengde turister kommer innom.

Jobben, som for øvrig har en tendens til å få mange søkere, innebærer derfor også oppgaver som å telle pingviner.

Jobben er en sesongjobb fra oktober til mars, og teamets hovedoppgave er å bevare og beskytte historiske bygninger og landskap i Antarktis.

Til tross for sin avsidesliggende beliggenhet, er det imidlertid dager da du faktisk kan forvente å bli opptatt i suvenirbutikken.

Mellom november og mars - sommermånedene i Antarktis - besøker rundt 18.000 turister vanligvis museet.

De siste to årene har det imidlertid ikke vært en eneste på grunn av korona.

Hvis du planlegger å søke på jobben, krever det at du er i god fysisk form og har lite kunnskap om miljøet og Antarktis generelt.

Det må søkes gjennom UKAHTs nettsted innen kl. 00:59 den 25. April. 

Hvis du blir tilbudt jobben, må du fullføre en ukes opplæring i Cambridge i oktober 2022 med resten av teamet, og det er en avgang for Antarktis umiddelbart etter.

Her må du bli til sesongen avsluttes i mars 2023.

 

 

 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.