Lik funnet i fryser etter 10 år: Nå leter politiet desperat etter vitner

24/03/2022 08:14

Emma Sletta

Utland
Foto: Google Maps/Met Police
Foto: Google Maps/Met Police
Et lik som nylig ble funnet i en fryser, er nå identifisert som liket av en mann som forsvant for ti år siden.

67 år gamle Roy Bigg, ble meldt savnet tidlig i 2012, og siden da har ingen sett skyggen av ham.

15. oktober i fjor fant imidlertid håndverkere i den britiske hovedstaden London et lik i en fryser i kjelleren på baren de pusset opp.

Liket er nå identifisert ved hjelp av kroppens benektelse, og politiet har ifølge Ladbible bekreftet at det var Roy Bigg som forsvant for ti år siden.

Foto: Google Maps

Liket har imidlertid blitt så inkludert og forfalt at det ikke har vært mulig å fastslå dødsårsak.

Politiet har heller ikke bare bekreftet om offeret døde kort tid etter forsvinningen eller om han hadde vært i live i lang tid, da de bare har klart å fastslå at han sannsynligvis var død da han sist var i 60- eller begynnelsen av 70-årene.

Politiinspektøren, Kelly Allen, har også i forbindelse med en pressekonferanse oppfordret eventuelle vitner i saken til å komme frem.

– Vi tror Roys kropp kan ha ligget i fryseren i flere år, forklarte han på pressekonferansen.

– Å snakke med de som kjente ham vil hjelpe oss å forstå ikke bare livsstilen og vanene hans, men også når han sist ble sett. Hvis du kjente Roy, vennligst kontakt oss - hans fødselsdato var 8. September 1944.

Lederen uttalte videre: "Det spiller ingen rolle om det er lenge siden du kjente ham, eller hvis du bare kjente ham kort, er all informasjon kanskje av stor relevans for våre undersøkelser. Vi har publisert et bilde av Roy og håper at alle som kan ha kjent ham vil ta seg tid til å trappe opp og snakke med oss.

Roy Bigg. Foto: Met Police

Politiet har ikke mye å gå etter, da saken og liket er så gamle, og de tilbyr derfor også at du kan komme med anonyme tips.

"Hvis du ikke ønsker å snakke direkte med politiet, vennligst kontakt 'Crimestoppers' anonymt, men uansett hva du gjør, vær så snill å ringe," har Allen oppfordret publikum, og legger til: "Alle som kan ha kjent Mr Bigg blir bedt om å kontakte politiet på 020 8345 1570. De kan også tvitre [...] eller kontakte 'Crimestoppers' anonymt på telefon 0800 555111."

 

 

 

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.