Liten jente med oppryddings vanvidd: du gjetter aldri hvor hun kaster tingene

26/01/2021 15:45

Emma

Utland
Den ett år gamle Aubrey elsker å rydde opp. Hun har bare ikke fullt ut forstått begrepet opprydding til det fulle. I alle fall blir ting ikke satt på plass. Se videoen i artikkelen.

Alle som har barn vet hvor vanskelig det er å få de små graftene til å rydde opp etter seg selv. Det ser ikke ut til å være et problem i Aubreys tilfelle. Hun elsker å få det ryddet opp, men hun har ennå ikke forstått hvordan å sette ting på rett sted.

Når Aubrey går på opprydningsjakt, er ingenting hellig. Her er det både hennes egne leker, morens tøfler og alle slags andre ting som må ryddes fra gulvet slik at hjemmet kan være pent og ryddet opp. Men hvor går alt etter at Aubrey er ferdig med å rydde opp?

Artikkelen fortsetter etter videoen.

Noen av oss har et skap som ingen kan se nærmere på. Andre har en hel plass som stoppes med alt rotet som fyller rommene vi flytter inn hver dag. Katteklaffen.

Når Aubrey rydder opp, plukker hun ting opp fra stuen og går inn i gangen og kaster ting ut av katteklaffen. Vupti, så er messed bort, og den lille jenta kan nyte den vakre og opp-oppdratt hjem.

I løpet av videoen er det leker, sko, fjernkontroll, flaskevarmere og mer som må overlate livet til Aubreys opprydningsvanvidd. Til slutt må hun hvile før hun blir omgjort til et bilde av rotet som den lille jenta har skapt utenfor døren.