Liten jente ser en sjøløve dypt i øynene - få sekunder senere går det VIRKELIG galt

21/05/2017 15:45

Anniken Hauge

Utland
Hun var altfor nære.
Hun var altfor nære.
En liten jente hadde en skremmende opplevelse i Canada forleden dag. Videoen er en påminnelse om at man skal nyte naturens ville dyr på avstand.

En skrekkelig video fra Vancouver i Canada har tatt nettet med storm. Episoden fant sted i Steveston Wharf i Richmond forleden dag,  og ble filmet av Michael Fujiwara som bor i området, skriver Huffington Post

På opptaket ser man hvordan folk på kaia får øye på en gigantisk sjøløve, og alle beundrer det store dyret som nysgjerrig kikker opp på folk. Den ble i følge Huffington Post tiltrukket av brødsmuler som folk kastet i vannet for å få den til å komme nærmere. 

En liten jente var spesielt fascinert av sjøløven, og de to kikker hverandre dypt i øynene. Sjøløven kommer helt nære, og jenta lener seg ut over kanten. Folk ler og koser seg - uvitende om at det sekunder senere går virkelig galt.  

For i neste øyeblikk setter jenta seg ut på kanten av kaia, med ryggen til sjøløven som fortsatt har øynene rettet mot gruppen av beundrere.  

 

Så snart hun setter seg ned, hopper sjøløven opp og tar tak i jentas kjole midt på ryggen, og trekker henne ned i vannet så hun forsvinner under overflaten. Alt går så fort at folk ikke har sjans til å hjelpe den stakkars jenta som sannsynligvis har fått seg det verste sjokket i sitt liv. 

En tilfeldig mann kaster seg instinktivt ut i vannet og får reddet jenta, mens folk hyler av forskrekkelse. Sjøløven er ikke å se. 

Familien skynder seg å få jenta vekk fra stedet, mens kameramannen tar seg av mannen som kastet seg i vannet etter jenta. Ingen kom fysisk til skade. 

Det uhyggelige klippet ble lagt på Youtube i går og er raskt blitt sett mer enn 500.000 ganger.

Se selv den dramatiske episoden nedenfor.