Louise er i sjokk: Besøket hos hundesalong gikk forferdelig galt

20/04/2017 17:30

Anniken Hauge

Utland
- Jeg ble forskrekket og målløs.

Makeover-programmer på tv og tilbud om en ny frisyre og garderobe til kvinner i ukeblader,  er ikke et sjeldent syn.

Til gjengjeld er det sjeldent at et kjæledyr ikke er til å kjenne igjen etter en tur til frisøren. Det var det som skjedde med Louise Thompsons hund Dash da den ble satt av til litt velveære i en hundesalong, skriver Manchester Evening News.

Eieren tok med Dash til Happy Dog Groomers. Den langhårede, hvite hund skulle vaskes og ha en standard trimning, men da hun kom for at hente den igjen, var hun mildt sagt målløs.

Dash hadde fått en makeover. Av den ekstreme typen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Louise, som har fått hunden sin klippet hos denne salongen over de seneste tre årene, forventet å se hunden sin lettere trimmet. Men denne gangen var han stort sett skallet – med unntak av håret rundt hodet. 

- Da jeg kom tilbake for å hente hunden min rundt lunsjtider, kunne jeg ikke tro mine egne øyne. Jeg var forferdet og målløs. Jeg hentet hunden min og satt den i bilen, og så gråt jeg fordi jeg følte jeg hadde sviktet ham ved å la noen gjøre dette mot ham, sier Louise Thompson.

Dash er av rawen Samojed. Hunder av denne rasen har dobbel pels som både beskytter dem mot kulde og varme.

Om saken ikke kunne blitt verre, så har eieren fått vite at pelsen til Dash kanskje ikke vokser ut igjen. For øyeblikket må han dessuten ha på seg solfaktor om han oppholder seg i solen. 

Familien har fått pengene tilbake for klippingen, men i følge de som gir ut pengene, dekker de ikke utgifter til et hundedekke eller solfaktor, som nå er høyst nødvendig for den nesten nakne hunden. 

 

- Det gjør vondt å se ham slik. Han har mistet mye selvtillit. Han er halvparten så stor som han var før, sier Louise Thompson.