Mamma med BH-størrelse H: 'Hjelp meg'

28/03/2022 10:12

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Hun prøver nå å samle inn penger til en brystreduksjon, da hun ikke takler det lenger.

Men det blir ikke billig for 26 år gamle Kelly Michaud.

Kelly har derfor satt opp en innsamlingsaksjon i håp om at det kan få henne til å ende opp med å få brystreduksjonen, som hun lenge har ønsket. Hun forteller at det vil koste henne rundt 50.000 kroner.

Og det er penger hun ikke har. Hun bruker like mye penger på BH-er, noe som gir henne ekstra støtte. Hun sier imidlertid at dette ikke har hjulpet problemet, da hun fortsatt kan føle at hennes fysiske helse blir skadet.

Det skriver The Mirror.

– Jeg har kastet 12 kilo, og samtidig endte jeg opp med å bli sendt til fysioterapi, akkurat som jeg også begynte å gå på treningsstudio. Jeg føler at jeg har prøvd alt, men ingenting har hjulpet.

Kelly opplever ofte at hun har ryggsmerter. Hun håpet det ville forsvinne når hun endelig mistet litt vekt rundt brystene, men det endte opp med overflødig hud begynner å veie ned, og derfor smerten gikk ikke bort.

Foto: Privat

Hun sier hun har vært veldig nær å reise til Polen for operasjonen. Det ville ha kostet henne rundt 25.000 kroner, inkludert å betale for flybilletter, hotell og kirurgi.

Kelly kom imidlertid til den konklusjonen at det var altfor risikabelt, og derfor endte hun opp med å gi henne fordelen av tvilen.

– I prinsippet kunne jeg bare hente kredittkortet og dra til Polen, men det er for risikabelt. Jeg må imidlertid gjøre det privat, da det er mitt eneste alternativ.

Det er imidlertid ikke bare hennes fysiske helse som har blitt skadet.

Hun har også ofte opplevd at hun får kommentarer om brystene sine, som hun selvfølgelig ikke vil ha.

"Jeg husker at jeg elsket å løpe. Imidlertid har det skjedd før det på skolen jeg har vært ute og løpt, og så sitter guttene opp på brettet og kommenterer brystene mine. Det får meg til å føle meg usikker på meg selv, og jeg vil mest av alt dekke dem. "

Imidlertid har Kelly nå blitt fullstendig overveldet av hvor mange kvinner som har det samme problemet. Hun har mottatt et enormt antall meldinger som sier at de støtter henne.

Hun ønsker nå å sette søkelyset på dette problemet. Det er mange kvinner som sliter med det samme problemet som Kelly gjør, men det er ikke mange som vil snakke om det.

Kelly sier at dette er fordi de er redde eller skamfulle over det.

«Mange sier at jeg burde være glad for at jeg har store og at de ønsket at deres skulle være like stor. Og for dem kan jeg bare si nei.»

 

 

 

 

Læs også:

Gjør 200 push-ups daglig i en måned: Dette vil skje med kroppen din Push-ups trener ikke bare armer, skuldre og bryst.
Har tatt en vill avgjørelse: H&M-konsernet fjerner XXL-størrelse for denne kjeden Lav etterspørsel har fått kjeden til å ta denne beslutningen.