Mamma prøvde å selge bleier på nettet: Fikk seg en ubehagelig overraskelse

02/05/2022 09:09

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En mor prøvde å kvitte seg med et par bleier hun hadde i overkant på nettet.

Det var på Facebook Marketplace at den anonyme moren, fra Melbourne, Australia, prøvde å kvitte seg med noen bleier hun hadde i overskudd.

Det var raskt en person som viste interesse. Men det viste seg at han hadde andre intensjoner enn å få tak i noen pakker bleier.

Det skriver The Mirror.

Mannen kontaktet moren og spurte om bleiene fortsatt var til salgs. I så fall vil han gjerne se bilder før han kjøpte dem.

Han ba så om bilder av den lille datteren iført en av bleiene.

Så ringte alarmklokkene

Hun skrev tilbake til mannen at det var upassende å be om, og deretter så hun på profilen hans.

– Ved å se på profilen hans kunne jeg raskt finne ut at han var en pervers type. Jeg var dypt opprørt over at noen prøvde å krenke datteren min, sier hun til The Mirror.

Hun rapporterte deretter mannens profil til Facebook, og i tillegg delte hun opplevelsen på sin egen profil.

– Jeg vil oppfordre andre foreldre til å være forsiktige når de mottar slike meldinger som de kanskje tror er uskyldige, forklarer hun.

«Av og til legger foreldre ut søte bilder av barna sine på nettet, uten å tenke på at bildene kan brukes til smakløse ting. Internett er ikke lenger et trygt sted, så bedre være på den sikre siden.»

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.