Mann ble knust etter tapet av sin ene katt: Kort tid etterpå kom den andre katten hjem med en lapp i halsbåndet

28/07/2021 09:00

Emma Sletta

Utland
En mann ble knust da han mistet sin ene katt. Så kom hans andre katt hjem med et brev i halsbåndet.

Alle som har opplevd å miste et kjæledyr, vet at det er veldig vanskelig. For de fleste blir kjæledyr som hund og katt en del av familien, og derfor er tapet av et kjæledyr også vanskelig.

Scott Ewel erkjenner også dette da han nylig mistet sin ene katt som heter Bear.

Kort tid etter Bears død viste det seg imidlertid at det ikke bare var Scott som savnet katten. Det fant han ut da han plutselig mottok et overraskende brev fra en fremmed.

Både Bear og broren Hans, Misiek, var ute katter. Derfor var det også veldig normalt at de to kattene vandret rundt i nabolaget der Scott Ewel bor. De fleste dagene var de ute hele dagen, men de kom alltid hjem om kvelden.

En dag kom imidlertid Misiek hjem alene. Etterpå fant Scott ut at Bear hadde blitt truffet av en bil mens de to kattene hadde vært ute på sin daglige tur i nabolaget. Scott, som elsket Bear veldig høyt, ble åpenbart knust da han fant ut av det.

Noen uker senere kom Misiek hjem. Men denne gangen hadde han med seg noe hjem til Scott. Mer spesifikt hadde katten et brev som satt under halsbåndet, som Scott naturlig ble sjokkert over.

Scott fjernet brevet fra Misieks halsbånd, hvoretter han leste det. I brevet sto det:

"Kjære eier,

Jeg er naboen din som bor i nummer 4. Jeg er også en nær venn av kattene dine, da de (to katter) er vant til å komme inn på rommet mitt hver dag. Men en av dem, en større, har vært savnet i to uker. Går det bra med ham? Jeg er så bekymret for ham. Han er en kjærlig katt, og han rørte alltid hjertet mitt. Jeg håper han har det bra.

Y.T."

Scott sørget for å sende et brev med Misiek da han forlot huset neste gang. Ved å gjøre det, videreformidlet han også de triste nyhetene til naboen.

Etter å ha utvekslet noen få meldinger bestemte Scott seg for å møte naboen, og de har siden utviklet et nært vennskap.